Вт, 2024-03-19, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



27 вересня в Києві малохмарно, без опадів, вночі і вранці слабкий туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, вдень +24...+26 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-09-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



25 вересня близько 100 представників української діаспори зібрались під стінами Постійного представництва України при ООН у Нью-Йорку, щоб висловити свій протест Януковичу.



В агітаційному наметі від Партії Регіонів у Криму пропонували школярам пограти у подобу боулінгу проти політичних опонентів. Про це свідчить відео, зняте очевидцями.


Після того, як у попередньому турі Континентальної хокейної ліги "Донбас" перервав свою серію поразок, багато в чому завдяки дебютувавшим НХЛ-им легіонерам - Понікаровському, Федотенку та Бабчуку, команда Юліуса Шуплера не зуміла розвинути успіх.



Світська єгипетська газета "Аль-Ватан" розгорнула відповідну кампанію проти карикатур на пророка Мухаммеда, опублікованих на минулому тижні у французькому сатиричному журналі "Шарлі Ебдо".



Олег Блохін дав перше інтерв'ю після свого призначення на пост головного тренера київського "Динамо". Головне завдання, яке, за словами фахівця, стоїть перед ним - повернення колишньої слави клубу.



У ході сутичок поліції і демонстрантів у будівлі парламенту в Мадриді у вівторок поранено 65 людей, одну з них тяжко, 27 демонстрантів затримано.



Депутат від Партії регіонів Віталій Журавський вирішив відкликати свій законопроект про наклеп. Про це у вівторок, 25 вересня, повідомила прес-служба Партії регіонів.