Вт, 2024-03-19, 10:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



За останній рік сталося близько двадцяти випадків побиття журналістів, але ніхто за це не відповів. Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова парламентського комітету зі свободи слова Юрій Стець.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Доходы можно разделить на два вида: пассивный и активный. Если вы ходите на работу, или занимаетесь бизнесом, то ваши доходы от этой деятельности являются активными, то есть вы добываете их сами, своим трудом



Відомий американський карикатурист, лауреат Пулітцерівської премії Девід Хорсі, чия виставка відкрилася в Малій галереї "Мистецького Арсеналу" в Києві, намалював карикатуру на утиски ЗМІ в Україні.




Об’єднана опозиція "Батьківщина" розраховує взяти у новому складі парламенту за пропорційною виборчою системою щонайменше 90 місць.


Как правило, люди либо обходят вопросы о деньгах стороной, либо только и говорят об их недостатке. Как показывает практика финансовых консультантов, чтобы неприятные сюрпризы не заставали врасплох, а также не приходилось брать кредиты и лезть в долговые ямы, свои дела нужно весьма тщательно планировать.



Поки політики сперечаються про статус державної мови, більше половини жителів України говорять і пишуть з помилками, не володіючи як слід ні російською, ні українською.



Автомобили марки Chevrolet входят в тройку самых продаваемых машин в России. И вот уже в скором времени компания планирует представить потребителю новые премьеры. В основе экспозиции будет пикап Colorado, а также внедорожник Trailblazer


Все находившиеся на борту пассажирского самолета погибли во время крушения в Непале в ночь на пятницу.




Спільний план Світового банку і Мінсоцполітики передбачає надання населенню пільгових кредитів на заходи для енергозбереження.




По прогнозам Укргидрометцентра, на выходные дни Украину ожидает теплая погода, а также умеренные осадки .



Працівники Державтоінспекції мають право затримувати і доставляти на штрафмайданчик автомобілі боржників, що мають заборгованість за кредитами, компослугами тощо.




Швейцарський Фонд Мони Лізи представив публіці картину, яка,  імовірно, є більш раннім варіантом "Мони Лізи" Леонардо да Вінчі.



Головний тренер збірної України Олег Блохін оголосив список із 22 гравців, викликаних на два матчі відбірного циклу до чемпіонату світу 2014 року - проти Молдови у Кишиневі 12 жовтня та Чорногорії у Києві 16 жовтня.