Вт, 2024-03-19, 06:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Голова місії, депутат Європарламенту Павло Коваль заявив, що перші висновки спостерігачів Європарламенту буде оприлюднено в понеділок, 29 жовтня.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-09-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Психологія "зрадника" і "зрадниці" відрізняються. Винна в цьому частково природна жіноча емоційність і сприйнятливість.



Навіть в умовах виборчого періоду доцільно звернути увагу на високий рівень навантаження соціальних виплат на економіку країни, вважає екс-міністр економіки України Богдан Данилишин.



Організатори майбутнього фестивалю "Молодість" планують помітно розширити в ньому вітчизняну складову. Буде проведено повноцінний конкурс українського повнометражного кіно.




США спростовують опубліковані незабаром після нападу на консульство в лівійському місті Бенгазі висновки развідструктур про те, що атака була спонтанною.



30 вересня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +19...+21 градус



Під час
переговорів на рівні прем'єр-міністрів України та Російської Федерації 28 вересня не було врегульовано питання про скасування стягнення утилізаційного збору на автомобілі по взаємній торгівлі.

Журналисты спросили у Романа Турянина как он относится к тому, что кроме своей главной миссии в группе "Пиккардийская терция" - певческой, выполняете и сугубо практическую работу - собственным бусиком возите ребят на гастроли


  Журналісти сказали рішуче "Ні" "регіонівському" закону про наклеп. 27 вересня усі провідні львівські газети: "Високий Замок", "Львівська пошта", "Львівська газета", "Ратуша", "Зік" (а вчора, 28 вересня, і "Новий Погляд") вийшли із порожньою першою сторінкою, пояснивши: "Ми вийшли з порожньою першою шпальтою



Врача-психотерапевт и сексолога Александр Владимирович Коломийчук вспоминает своих клиентов - семью дальнобойщика