Вт, 2024-03-19, 08:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





В Іраку сталася серія вибухів автомобілів біля поліцейських контрольно-пропускних пунктів. Жертвами терактів стали щонайменше 26 осіб.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Перше мікробактерійне життя на планеті переселилося з води на сушу приблизно 2,75 млрд років тому, заявляють вчені.



За ініціативою Єврейської ради України та фонду "Бабин Яр" сьогодні, 30 вересня, в Києві пройшов траурний хід "Дорогою смерті" від Пам'ятного знаку на перехресті вулиць Мельникова і Дорогожицької.




Система радіаційного контролю "Янтар" спрацювала на багаж норвежця під час оформлення пасажирів рейсу "Рига - Сімферополь".



Цього тижня на найбільшому в світі спеціалізованому ярмарку "Security”, що стартував в Ессені, понад тисяча учасників з 40 країн представляють нові розробки в сфері "розумної" боротьби й попередження злочинності.



Картина, що можливо, належала пензлю імпресіоніста П'єра Огюста Ренуара, аукціон з продажу якої повинен був відбутися в п'ятницю, знята з торгів, оскільки стало відомо, що вона була вкрадена з музею.



Пам'ятник знаменитому акторові театру і кіно, поету, автору-виконавцю пісень Володимиру Висоцькому відкритий в суботу поряд з будівлею кіностудії в Одесі.




Сьогодні, 30 вересня, православні відзначають День святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії.




1 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +17...+19 градусів.



Тюнинг - особая тема для автомобилистов. Они готовы потратить немалые деньги, чтобы сделать свою любимую машину единственной и неповторимой - разрисовать ее,
купить диски replica, оклеить специальной пленкой, надеть различные навесные детали ...




Пам'ятник радянському журналістові, письменнику і сценаристу Юліану Семенову урочисто відкрили 29 вересня біля готелю "Ореанда" у Ялті.



Ювелирные метаморфозы Майи Котельнической
представили на выставке украшений во Львове. Майя смело работает со сложными идеями, делает просто таки ошеломляющие серебряные кольца, внимательно следит, как изделие "работает" на теле