Пт, 2024-03-29, 01:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



11 січня в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, вдень -1...+1 градус.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-01-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Наступил новый две тысячи двенадцатый год. Новогодние и рождественские праздники уже остались позади, а значит наступило лучшее время, чтобы подумать о своем бизнесе, а также о расширении своей предпринимательской деятельности.



Більшість учасників мітингів у Росії вважають, що повстання із застосуванням сили в тій або іншій формі небажане і неможливе. "У більшості майже вроджена відраза до самого слова "революція".



ANA наводить  дані, згідно з якими вкрадена картина Пікассо була написана в 1934 році і передана галереї якоюсь французькою асоціацією в 1940-х роках.




Засновники ПРР вже заявили про свій намір брати участь у будівництві нової лівійської держави відповідно до шаріату.


"Арлекін" прекрасно співіснує з іншими видами цього жучка в природному середовищі їхнього перебування в Північно-Східній Азії. Оскільки ці сонечка з надзвичайною жадібністю поглинають попелиць й інших шкідників, їх вирішили завезти в Північну Америку і Європу.

 

Деякі краєзнавці вважають Карпати окремим культурним регіоном України, адже саме тут збережено більшість народних традицій, пісень, колядок, обрядів. Саме в цьому регіоні України вміють по справжньому відзначати свята та вміють готувати дуже смачні страви.



На основі аналізу даних "чорних скриньок", що фіксували стиль водіння сотень водіїв, були зроблені висновки про те, що через банальний нежить у людини за кермом знижується швидкість реакції, йому важче концентруватися на дорозі.



Время бежит очень быстро, дни просто пролетают, а годы также летят не- заметно. Дети уже выросли, Новый год и Рождество вся семья отметила, а совсем скоро на школьников ждут ЕГЭ 2012.


 

Вот и наступил новый год и первые рабочие дни в этом две тысячи двенадцатом году.



Невідомі викрали чотири ікони кінця XVII ст з іконостасу храму в селі Волиця-Деревлянська Львівської області, які належать пензлю відомого іконописця Галичини Івана Рутковича.



За даними науковців, через 45 секунд спілкування жінка може визначити, що це за людина, з якою вона спілкується, і чи варто їй надалі підтримувати з нею взаємини/