Пт, 2024-03-29, 00:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В наше время современные украинцы все ждут тепла,чтобы попытаться оторваться от работы и вырваться на отдых.
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-01-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Грузовое судно врезалось в опору автомобильного моста "Эггнер" через искусственное озеро в американском штате Кентукки.




"Питання стоїть так: чи може Україна повернутися на шлях євроінтеграції, або ми застрягли на тому, що є де-факто відходом від євроінтеграції", - сказав він на восьмому Українському ланчі в Давосі.




29 січня в Києві ясно, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -19...-21 градус, вдень -12...-14 градусів.



Когда за окном свирепеет зима, а градусный столбик опускается все ближе к отметке в минус двадцать пять-тридцать градусов, то каждый человек хорошо понимает, что теплоизоляция — это не то, на чем стоит экономить.



Экс-президент СССР Михаил Горбачев высказался за проведение в России референдума о конституционной реформе и разрушении созданной "вертикали власти" - об этом он написал в статье.



В наше время многие люди хотят найти отдых в Cудаке без посредников.


За фактом пожежі, яка напередодні вирувала в Болградському Спасо-Преображенському соборі міліція порушила кримінальну справу. Також з'явилася версія навмисного підпалу храму зловмисниками.