Сб, 2024-04-20, 14:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


"В багатьох моментах ці вибори схожі на вибори 2004, бо такий бруд, як зараз, був хіба що тоді. Мене дивує практика діяльності судових органів, коли щодо одних кандидатів ухвалюється одне рішення, а щодо інших, в такій самій ситуації, абсолютно протилежне".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Письменник Юрій Андрухович вважає, що якщо громадяни не скористаються найближчими виборами, то наступні вибори будуть в Україні такі ж, як у Білорусі чи в Росії.




ВО "Свобода" заявляє про порушення в ході формування дільничних виборчих комісій в окрузі №104 на Луганщині.


2 жовтня в Києві мінлива хмарність, уночі й вранці короткочасний дощ, місцями гроза, вдень без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +21...+23 градуси.



Не минулося без скандалів. У головному матчі туру "Шахтар" обіграв вдома "Дніпро". По ходу матчу суддя призначив у ворота гостей два пенальті і вилучив гравця, що викликало протести після матчу з боку дніпрян.




У Кременчуці на Полтавщині на День міста виготовили фототорт "Наполеон" вагою 300 кг, який був занесений в Книгу рекордів України.


Україномовний розділ Вікіпедії приєднується до Всеукраїнської акції протесту проти ухвалення закону про наклеп. "На знак протесту проти закону про наклеп на всіх сторінках україномовного розділу Вікіпедії розміщений банер "Ми маємо право знати: Вікіпедія каже Ні! закону "Про наклеп".




У столиці України, на Оболонській набережній, 30 вересня понад 12 тисяч людей встановили світовий рекорд, взявши участь у наймасовішій ранковій зарядці.



Убивцю з "Каравану", який 26 вересня серед білого дня розстріляв трьох охоронців супермаркету і ще одного тяжко поранив, шукає вся Україна. Перевіряють навіть усіх колишніх і нинішніх силовиків та правоохоронців.




У програмі концерту прозвучать музичні твори композиторів-геніїв - Вівальді, Баха, Моцарта, Венявського та Паганіні.