Чт, 2024-03-28, 17:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



"Правда ли то, что когда-то зарплаты артисты получали только через "Укрконцерт", - спросили журналисты Андрею Шавала.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Міжрегіональний швидкісний двосистемний електропоїзд підвищеної комфортності вітчизняного виробництва обігнав поїзд "Хюндай".


Спектральний аналіз Меркурія показує, що концентрація сірки на цій планеті була набагато більшою, ніж на будь-якій іншій твердій планеті в Сонячній системі і наразі вчені не можуть пояснити, чим це було спричинено.




У вересні Лівадійський палац-музей відвідала внучка колишнього прем'єр-міністра Великобританії Вінстона Черчілля леді Селія Сандіс.



Румунські судді та прокурори зобов'язані будуть проходити психіатричну експертизу, оскільки під час виконання службових обов'язків вони часто зазнають ризиків психічних захворювань.



8 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, часом дощ, уночі та вранці сильний дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби +10...+12 градусів.





Починаючи з 1965 року в республіках Радянського Союзу в першу неділю жовтня відзначається День учителя.



Закон про впровадження біометричних паспортів, схвалений Верховною Радою 2 жовтня, потребує доопрацювання, оскільки містить безліч недоліків.




За даними Об'єднаної опозиції, якби вибори проходили зараз, їх політична сила набрала б не менше 30%, Партія регіонів - не більше 24%.




Сегодня вечером, 7 октября, в непосредственной близости с нашей планетой пролетит Астероид диаметром около 50 метров.



Пам'ятну скульптуру у вигляді двометрової долоні з вирізаним у ній логотипом компанії Apple на честь засновника компанії Стіва Джобса відкрили 5 жовтня в Одесі.



- Было такое - практически все четыре года обучения в музыкальном училище. На свадьбах я пел и играл на бас-гитаре или саксофоне.