Вт, 2024-04-23, 18:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Представник парламенту Тибету монах Тінлей Вангчен заявив, що на знак незгоди з діями китайської влади здійснили самоспалення уже 54 людини.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-10-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Лідер міжнародної терористичної мережі "Аль-Каїда" Айман аз-Завахірі призвав мусульман всього світу вести священну війну проти США і Ізраїлю в помсту за фільм, що "ображає пророка Мухаммада".



Всеукраїнське об'єднання "Свобода" розраховує, що в завтрашньому Марші боротьби з нагоди 70-річчя створення Української повстанської армії в Києві візьмуть участь до 20 тисяч осіб.



14 жовтня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +11...+13 градусів.



Існують як мінімум три важливі причини, що обгрунтовують необхідність конституційної реформи. Таку думку висловив голова правління Центру політико-правових реформ, член Конституційної асамблеї Ігор Коліушко.





У четвер мер Керчі Олег Осадчий у ефірі місцевої телекомпанії обізвав журналістів "виродками".




У Львові проходять урочисті заходи на честь 70-річчя створення Української повстанської армії.



Продаж і реєстрація в ДАІ нового автотранспорту в Україні за 9 місяців збільшилися у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 23% - до 256,560 одиниць.


9 жовтня голова НБУ Сергій Арбузов провів закриту нараду з очільниками 20 найбільших банків. Основний зміст промови головного банкіра зводився до того, що, незважаючи на панічні настрої на ринку, курсовій стабільності нічого не загрожує.




У Кишиневі завершився поєдинок відбіркового раунду чемпіонату світу-2014, в якому збірна Молдови приймала збірну України.


 

Торжественным моментом закрытия фестиваля телевизионных фильмов "Корона Карпат", конечно, было вручение наград.



В результаті катастрофи літака Бе-12 морської авіації Чорноморського флоту Росії під Севастополем загинули три члени екіпажу, за життя ще одного борються військові медики, інформує Міноборони РФ.