Пт, 2024-03-29, 10:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


 

В этом году празднования дня города в Черновцах происходило несколько недель. 6 и 7 октября была кульминация праздника, когда город превратился в сплошную праздничную площадку.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Власти легче доплачивать украин
цам из "социального" бюджета, чем заставить олигархов платить людям нормальные зарплаты

 

Если говорить о мюзиклы, то у нас они менее профессиональны, чем на Западе, то есть не только в Соединенных Штатах Америке, но и в странах Европейского Союза, уверен российский композитор Алексей Рыбников




Це дипломатична мова, і якщо ми публічно говоримо про "стурбованість" і "тривогу", то фактично це означає крайній ступінь нашого невдоволення".



Передвиборчий з’їзд ВО "Свобода", який відбувся в Києві, ухвалив рішення не виключати зі свого списку жодного кандидата у нардепи. Таке рішення ухвалив з'їзд партії ВО "Свобода", який проходив у Будинку кіно в Києві.




Україна входить у першу двадцятку країн, резиденти якої нагромадили найбільші офшорні капітали. Їхня оцінна сума становить 167 млрд дол.



Президент України Віктор Янукович підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо функціонування платіжних систем та розвитку безготівкових розрахунків)".


Усього на акції зібралося понад 20 тисяч осіб. "Бандера - то був такий дядько, який бив москалів і рятував Україну. Мама каже, що нам потрібен новий Бандера", - сказав 7-річний Богдан Петришин, який йшов з "демонстрацією", розмахуючи червоно-чорним прапорцем.



Олімпійський чемпіон Лондона Олександр Усик (вагова категорія 91 кг) отримав престижну нагороду від Міжнародної асоціації аматорського боксу (AIBA) на щорічній церемонії нагородження найкращих боксерів року.



16 жовтня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, уночі та вранці слабкий туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +16...+18 градусів.


Журналисты поинтересуюсь у Ивана Дыбы, кардинально ли изменил его ресторан участие в шоу канала 1+1.


Иван Дыба - владелец кафе "Флоренция". Это его первый ресторан. До сих пор он работал в Киеве. Но бизнес решил открывать во Львове - дешевле.


Афганські поліцейські спалили в передмістях Кабула 24,5 тонни наркотиків - кокаїн, героїн, гашиш, а також сировину для їх виготовлення.



Поєдинок відбіркового раунду чемпіонату світу-2014 проти збірної Чорногорії, який відбудеться 16 жовтня, пропустить центральний захисник київського "​​Динамо" Євген Хачеріді.



Завдяки позитивним емоціям, які люди отримують від розглядання фотографії з кошенятами, цуценятами, каченятами, жабенятами та іншими звіриними дитинчатами, підвищується працездатність.