Вт, 2024-04-23, 08:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



18 жовтня в Києві мінлива хмарність, уночі місцями невеликий дощ, удень без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, уночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +14...+16 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-10-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




"13 тисяч 148 українців подали заявки на легалізацію в Італії в рамках закону, що передбачає амністію для нелегальних працівників.



У школах Севастополя міський Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді роздає буклети, в яких дітям розповідають, у яких дилерів потрібно купувати наркотики і як їх правильно вживати.


Досі подорож автобусом у пасажирів нерідко асоціювалася з головним болем та відсутністю належного сервісу. Гарантувати зміни на краще має міжнародна угода про нерегулярні перевезення пасажирів автобусами Interbus, яку  у вівторок ратифікувала Верховна Рада.



Британську письменницю Хіларі Ментел назвали переможницею Букерівської премії-2012 (офіційна назва - Man Booker Prize), яка вважається однією з найпрестижніших у світі в галузі літератури англійською мовою.



Любители тихой охоты в этом году потирают руки: в лесах грибов достаточно. В Курской области урожай и маслята, и опята, и лисички, и белые.



Технічна місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) планує з 26 жовтня до 2 листопада обговорити в Києві урядові програми реформування фінансового сектору.



Известный микроминиатюрист Анатолий Коненко из российского города Омска создал самый маленький в мире, но полностью жизнеспособный аквариум.


У вересні Нацбанком було продано євро на суму 1200 млн. євро та придбано доларів США на суму 150 млн. доларів. Відповідно, частка цих валют в ЗВР регулятора скоротилася з 36,97% до 33,36% і зросла з 42,37% до 45,7%.



З Роттердамської художньої галереї "Кюнстхал" викрадено кілька цінних картин, серед яких, ймовірно, полотно Анрі Матісса. Про зникнення в поліцію сьогодні вранці повідомили співробітники галереї.



Після перемоги демократичних сил на парламентських виборах Сергій Соболєв стане прем'єр-міністром України, заявив на мітингу голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.



Поразкою на своєму полі завершився відбірний поєдинок до ЧС-2014 для збірної України. Першою командою, яка зуміла обіграти "синьо-жовтих" на реконструйованому НСК "Олімпійський", стала збірна Чорногорії.