Чт, 2024-04-25, 02:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Єврокомісія наполягатиме на повній політичній реабілітації колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це заявив президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-10-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У ситуації міжнародної ізоляції, до якої за 7-10 років докотилася Бєларусь за президентства Лукашенка, Україна на чолі з Януковичем опинилася за один рік.



Канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила свою солідарність із демократичною опозицією України та заявила про підтримку екс-прем’єра Юлії Тимошенко.



Віце-спікер парламенту, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко заявив, що найсумніші прогнози про те, що "донецька" черкаська влада перетворить Черкащину на сумнозвісну Донеччину 80-90-х, підтвердилися.




19 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +15...+17 градусів.



Біля резиденції прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона в Лондоні сталася бійка між вихованцями прем'єра і міністра фінансів Джорджа Осборна.




Новозеландський бар Chapel до свого семиріччя випустив провокаційну рекламу із зображенням Ісуса Христа та Діви Марії.



Влада Улан-Батора, як і збиралася, демонтувала пам'ятник Леніну, який простояв в центрі міста майже 60 років. Тепер пам'ятник виключений із списку міського майна і виставлений на продаж.



У Пакистані в результаті сильних повеней за останні тижні загинули 445 осіб, ще 5 млн зазнали збитків. Про це повідомило національне управління Пакистану з ліквідації стихійних лих.



В Індії невідомі викрали сьогодні з музею міста Рева, на північному сході країни (штат Мадхья-Прадеш), експонати на загальну суму п'ять мільярдів рупій (100 мільйонів доларів).




В Україні спад промислового виробництва у вересні 2012 року порівняно з вереснем минулого року прискорився до 7%, тоді як у серпні падіння становило 4,7%.