Сб, 2024-04-20, 05:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




20 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, уночі й вранці місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +15...+17 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-10-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Сьогодні, 19 жовтня, представники партій "Батьківщина" та "Свобода" підпишуть політичну угоду "Про створення коаліції демократичних сил у Верховній раді VII скликання".



Екс-президент Польщі Александр Кваснєвський вважає, що Євросоюз зацікавлений у співпраці з Україною як з огляду на її економічний потенціал, так і з історичного погляду.




Влада КНДР заявила в п'ятницю, 19 жовтня, що відкриє вогонь по території Південної Кореї, якщо Сеул знову відправить на територію держави провокаційні листівки.




Захисники екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка оскаржили дії Менської колонії щодо порушення вимог надання побачень і конфіденційності.


Більшість європейських експертів вважає, що відносини між Україною та Європейським Союзом після парламентських виборів в Україні не зміняться, свідчать результати дослідження "Три сценарії розвитку відносин Україна-ЄС після виборів 2012 року" Інституту світової політики, презентованого в четвер у Києві.




У списки виборців на виборчій дільниці №121326 виборчого округу №25, що на території Червоногвардійського району Дніпропетровська, внесено 700 бездомних.


Не лише країни Східної Європи, Азії чи Африки потерпають від корупції. Явище набуло серйозних масштабів і в Італії, яку традиційно вважають благополучною країною. Втім,  якраз у сфері корупції в Італії не все гаразд.



Голова Інформаційного управління УПЦ КП архієпископ Євстратій (Зоря) закликав українців не продавати свій голос на виборах.



"Регіонал" Владислав Лук'янов перед виборами у своєму окрузі піариться на відкритті дитячих майданчиків, а також приміряв на себе образ Джеймса Бонда.



Одесити обігнали столичних багатіїв у купівлі дорогих іномарок та елітних автомобілів. У вересні частка проданих автомобілів класу "преміум" від загальної кількості транспортних засобів в Одесі становила 19%, тоді як у Києві – 17%.




Голландська актриса Сільвія Крістель, яка стала відомою завдяки головній ролі в фільмі "Еммануель", померла сьогодні, 18 жовтня, в рідному місті Утрехт у віці 60 років.



Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вважає, що про формування коаліції потрібно говорити після виборів, а не підписувати чергових декларацій та угод.