Сб, 2024-04-20, 09:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




2 жовтня в Житомирі 20 співробітників Науково-дослідного інституту радіосистем оголосили голодування через борги із зарплати.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-10-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Правоохоронці вилучили в кабінеті начальника Південної митниці в Одесі Олександра Вдовиченка більш як 870 тисяч доларів.


Некоторые консервативные посетители назвали спектакль "Бешеная кровь" по пьесе Гиль, показанный на фестивале "Золотой лев", "слишком молодежным, агрессивным немецким и пропагандирующим насилие.

 




Звіт за результатами спостережної місії екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського та екс-президента Європейського парламенту Пета Кокса є проміжним - місію буде продовжено аж до закінчення парламентських виборів в Україні.



Незважаючи на те, що вбивцю з гіпермаркету "Караван" все ще не знайшли, затримувати стрільця ніхто не буде. Джерело в МВС заявляє, що бійцям надійшла команда ліквідувати озброєного злочинця.


Глава моніторингового комітету ПАРЄ Андрес Еркель не виключає, що процеси проти опозиціонерів засновані на передвиборчих розрахунках влади. Він також упевнений, що українські засуджені потраплять під визначення "політичних в'язнів".



Правляча коаліція "Єдиний національний рух" зазнала поразки на парламентських виборах у Грузії і відтепер переходить в опозицію. Про це сьогодні заявив президент Михайло Саакашвілі в спеціальному зверненні.



Із наближенням дня парламентських виборів дедалі більшої гостроти набуває проблема прямого підкупу виборців, повідомив голова правління Комітету виборців України (КВУ) Олександр Черненко.




3 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +22...+24 градуси.


На виборах 28 жовтня не буде 5773 кандидатів, хоча саме стільки їх зареєстрував Центрвиборчком. На даний момент вже 91 людина з них з різних причин зійшла з дистанції, а до моменту друкування бюлетенів їх може виявитися ще менше.



В последние годы азартная игра покер уверенно завоевывает любовь игроков во всем мире.




Британське видання The Sun підбило підсумок читацького голосування, в ході якого визначалася "Найсексуальніша дівчина Бонда".



Погляди прихильників Партії регіонів і Компартії досить суттєво відрізняються від поглядів прихильників інших партій, які мають шанс подолати бар’єр на виборах.