Чт, 2024-03-28, 12:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




В Адміністрації президента розроблено зміни до Конституції України, що реформують питання правосуддя.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Зовсім скоро наші звичні паперові паспорти стануть історією. Замість них усі отримають пластикові картки, так звані біометричні документи.




Екс-держсекретар США Кондоліза Райс у своєму листі, який вона передала Юлії Тимошенко, висловлює їй слова підтримки. Про це йдеться у її листі.



ФІФА оновила свій рейтинг найкращих збірних планети з футзалу. За майже місяць до початку чемпіонату світу ніяких змін у першій десятці не сталося: лідирує і досі збірна Іспанії, а Україна перебуває на 8-й позиції.




5 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +17...+19 градусів.





Forbes.ua знайшов шість найбільших екстравагантних та епатажних музеїв світу.




Попередні висновки канадської місії спостерігачів про перебіг парламентської виборчої кампанії в Україні викликають занепокоєння, повідомили в прес-службі Посольства Канади в Україні.



Одеські підприємці готові вийти на акції протесту через звільнення начальника Південної митниці Олександра Вдовиченка, вимагаючи його повернення на цю посаду.



Сьогодні відбудеться другий тур групового раунду другого за значущістю, після Ліги чемпіонів, клубного турніру континенту - Ліги Європи. Серед інших свої поєдинки проведуть "Дніпро" і "Металіст".


Ігор Курилець, завідувач міжнародного нейрохірургічного центру в Києві та філії в місті Стрию, що на Львівщині, разом з польським колегою завідувачем ортопедичного відділення Вроцлавської лікарні Кшиштофом Колтовским зробили операцію 11-літній дівчинці з Києва, яка мала сколіоз.



Сьогодні на прилавках немає товарів з червоним значком "Містить ГМО", лише із зеленим "Без ГМО". Хоча в багатьох дешевих ковбасах, кондвиробах міститься 15% і більше ГМ-сировини, насамперед сої.