Вт, 2024-04-16, 14:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У центрі Житомира тролейбус із пасажирами в'їхав у будівлю банку.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Партія "Грузинська мрія", що перемогла на останніх виборах, вимагає від влади звільнити 69 осіб, затриманих перед голосуванням і засуджених до різних термінів за порушення порядку.



Віце-голова Європейського Парламенту Яцек Протасевич стверджує, що подальша співпраця Європейського Союзу з Україною залежить від перебігу парламентських виборів.



ВПС Ізраїлю 6 жовтня зафіксували проникнення в повітряний простір єврейської держави на півдні країни непізнаного повітряного судна. По тривозі були підняті винищувачі F-16, які збили об'єкт над лісом Ятир в Негеве.



Головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна успішно прооперовано в київській клініці "Борис" після виявлення у нього тромбозу лівої сонної артерії.



Мати підозрюваного у вбивстві охоронців торгово-розважального центру "Караван" Ярослава Мазурка – пані Галина, розповіла, що її син працював раніше в охороні Бакая.



Перебудовувати Гостинний двір у торгово-офісний центр буде АТЗТ "Укрреставрація". Як вдалося з'ясувати, її власник - кіпрська компанія - заснована іншими кіпріотами, які в свою чергу володіють 25% акцій компанії "Укренергомонтаж".



Партія регіонів як і раніше лідирує серед електоральних уподобань громадян України. "УДАР" Віталія Кличка обганяє за кількістю симпатиків Об'єднану опозицію "Батьківщина", про що свідчать дані опитування.



7 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +19...+21 градус. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Щонайменше 11 осіб загинули в результаті зіткнення двох суден на річці Юаньцзян в центральній частині Китаю, одна особа зникла безвісти.



В установчих зборах конгресу, які відбулися сьогодні, взяли участь представники української інтелігенції, письменники, актори.


13 листопада вийде перший посмертна збірка загиблої в цьому лютому Уїтні Х'юстон - "I Will Always Love You - The Best of Whitney Houston". Крім вже відомих хітів в альбом увійде абсолютно нова версія пісні "I Look To You", виконана дуетом з Ар Келлі.


Газета The New York Times опублікувала інформацію про те, що минулого тижня представники іранської делегації використали поїздку в Нью-Йорк на 67-у сесію Генеральної Асамблеї для того, щоб представити країнам Заходу новий варіант плану врегулювання ситуації навколо іранської ядерної програми.



Міністерство внутрішніх справ сьогодні заявило про встановлення особи підозрюваного, який влаштував криваву бійню в торгово-розважальному центрі "Караван".



В парламентських виборах-2012 беруть участь представники 87 партій, при цьому за списками - тільки 22. За оцінками видання "Дзеркало тижня. Україна", ознаками "технічних" володіють не менше 40 партій.