Пт, 2024-03-29, 09:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Сьогодні багато мешканців Львівської області їздять на закупки до сусідньої Польщі. Це зручно, вигідно і, якщо вірити людям, продукти там якісніші.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2012-10-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Россільгоспнагляд пояснив причини, через які з 4 жовтня було накладено тимчасову заборону на ввезення в країни Митного союзу молочної та м'ясної продукції восьми українських виробників.



Затриманий має за плечима не одну судимість за статтями, пов'язаними з незаконним обігом наркотиків. Він оселився навпроти міськвідділу міліції і вирощував наркотичний засіб у міліції "під носом".



Якби вибори до Верховної Ради відбулися наприкінці вересня, то їх би виграла Партія регіонів, а 5%-й бар’єр здолали б 5 політичних сил.




Спеціальна комісія Державної служби молоді та спорту виявила нецільову розтрату коштів чиновниками і керівниками збірної на суму 1 мільйон 315 тисяч гривень.




9 жовтня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +12...+14 градусів.





Журнал Esquire назвав Мілу Куніс найсексуальнішою жінкою планети цього року.



Парламентські вибори в Києві може бути зірвано, заявила директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна.




Минулими вихідними відбувся 11-й тур української прем'єр-ліги, який ознаменувався аж двома великими протистояннями.




У Партії регіонів і Об'єднаній опозиції "Батьківщина" мають намір переглянути виборчі списки.