Пт, 2024-03-29, 11:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



На засіданні Кабінету Міністрів України було схвалено проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік".
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На залізничній станції Донгуз Оренбурзької області Росії поблизу військового полігону, де утилізуються застарілі снаряди, у вівторок пролунали три потужних вибухи.



Генеральний штаб Туреччини спрямував щонайменше 25 ударних винищувачів F-16 на авіабазу "Діярбакир", розташовану недалеко від кордону з Сирією



Львівська обласна рада визнала закон "Про засади державної мовної політики" нечинним на території області. За таку пропозицію проголосували 64 депутати.



Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) знайшла хиби в українському виборчому законодавстві, механізмах формування комісій і контролі за фінансуванням передвиборчої агітації.



Сирійські повстанці з ісламістської "Бригади аль-Нусра" відзвітували про проведення успішної операції проти Розвідувального управління ВПС - елітної сирійської спецслужби.


Європейські фінансові регулятори можуть віднести Україну до зони високого ризику і, як наслідок, підвищити рівень резервів, які зарубіжні фінансові корпорації змушені будуть формувати в разі інвестування коштів (у вигляді кредитів, або капіталовкладень) в українську економіку.




Змінити Олега Блохіна на посту головного тренера збірної України цілком може Мирон Маркевич.




10 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +11...+13 градусів.



Рівень довіри до українських політиків у Європейському Союзі дуже низький, тому вся увага Європи зараз зосереджена на виборах до Верховної Ради України.



До конца года все маршрутки Львова должны быть оборудованы GPS-навигаторами (оборудование, которое позволяет контролировать движение транспорта из специального центра)

 

Чиновники заявляют: средств на полное финансирование объединений совладельцев многоквартирных домов нет.