Ср, 2024-04-24, 16:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Но если хоть слово сказать в присутствии Яны, она на полуслове останавливала советчиков: "И речи быть не может! Я выиграю Олимпиаду, вот увидите".
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Уряд України після виборів повністю припинив фінансування програм по роботі з діаспорою.




12 листопада в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі +2...+4 градуси, удень +10...+12 градусів.




У Йорданії суд засудив екс-главу розвідки королівства до 13 років і трьох місяців позбавлення волі за розкрадання державних коштів та зловживання службовим становищем.




Випадок з викраденням з території України російського опозиціонера Леоніда Развозжаєва є поверненням до радянських методів роботи спецслужб.




Главу казначейства Гвінеї Айсату Буар, яка зажила слави завдяки боротьбі з корупцією, застрелили невідомі в столиці країни Конакрі.




Норвезькому терористові Андерсу Брейвіку, який у серпні був визнаний винним у вбивстві 77 осіб і зараз відбуває термін у в'язниці Іла, повернули можливість користуватися ноутбуком.




Компанія Google повідомила, що її пошукова система та інші інтернет-послуги не працюють на більшій частині Китаю, в той час як владна партія вибирає нових лідерів.


За даними видання "Дзеркало тижня. Україна", чотири найбільших хімічних підприємства зі сфери впливу Дмитра Фірташа - ВАТ "Концерн "Стирол", ПАТ "Рівнеазот", ВАТ "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот", ВАТ "Азот"- закуповують імпортний природний газ у кіпрської компанії-дилера.



На аукціоні "Мистецтво імпресіонізму і модернізму" картину Клода Моне під назвою "Латаття (Водяні лілії)" купили за 43 млн 762 тис доларів США.






"Коли ми вимагаємо люстрації від влади, то так само, а можливо, найперше, маємо провести очищення всередині себе. Це не зараз, коли ми воюємо, але це обов’язково має бути зроблено. Тому що дуже багато є питань і всередині".



Студенческое исследование о том, сколько сотен гривен молодежь готова потратить на осеннюю обувь этого сезона,
а также какие магазины обуви в Москве посетит в их поиске.