Чт, 2024-04-25, 07:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Городской глава Луцка Николай Романюк говорит, что когда у людей сложная жизненная ситуация, что даже босоножки в магазине сложно купить, а поэтому приходится покупать босоножки через Интернет

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У Вас никогда не возникало ощущение тоски по детству, за счастливыми годами, когда Вы могли бегать по снегу и радоваться невесомым произведениям искусства - снежинкам, которые так спокойно спускаются с небес?



Информатизация человеческой жизни привела к тому, наличием собственного сайта фирмы, завода, компании уже никого не удивишь


Азербайджан підтримує намір України брати участь у будівництві Трансанатолійського газопроводу (Trans-Anatolian gas pipeline (TANAP), яким передбачається транспортування газу з Азербайджану в Європу по території Туреччини.

Компанія Acer офіційно представила розробку в сегменті так званих "хромбуків" (ноутбуків під управлінням Chrome OS), новинка під назвою Acer C7 не тільки коштує дешевше тільки що випущеного аналогічного продукту Samsung (199 проти 249 доларів), але і відрізняється тим, що її апаратна начинка виявилася набагато цікавішою




Застосування сучасних радарів та алкотестерів підвищить відповідальність водіїв під час керування автотранспортом і не дозволить співробітникам ДАІ брати хабарі.



Отдельная категория коллекционеров отдает предпочтение старинным фото, зеркалам, кроватям, украшениям. Стоит отметить, что многие предметы бизнесмены покупают тут на Винницком бизнес портале, а после этого все вещи попадают на экспертизу к искусствоведу

Сумочка – это незаменимый атрибут современной женщины. А стильная и модная женская сумочка всегда подчеркивает красоту, элегантность и изысканный вкус женщины






Парламентська асамблея НАТО на своєму засіданні у Празі закликала Україну, а також Росію і Бєларусь розслідувати порушення на виборах у цих країнах.





14 листопада в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +5...+7 градусів.





Чи може секс із роботом допомогти людям жити довше? Деякі футуристи дотримуються саме такої думки.



На Васильєвському острові в Санкт-Петербурзі грабіжники скоїли напад на масажний салон. Зловмисники прийшли під виглядом клієнтів, причому один з них сексуально поглумився над робітницею оздоровчого закладу.





Кіпр так і залишається офшорною зоною, незважаючи на підписані Віктором Януковичем домовленості з урядом Республіки Кіпр.



Єдине цього року повне сонячне затемнення наступить на Землі сьогодні - смуга місячної тіні пройде через весь Тихий океан, але на суші спостерігати повну фазу затемнення можна буде лише на півночі Австралії.


Найстарішого українця 112-річного Петра Лизана поховали 12 листопада у селі Поморяни Золочівського району на Львівщині. У дідуся було четверо дітей, 10 онуків, 25 правнуків, троє праправнуків.



Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF українець Володимир Кличко ще не знає хто стане його наступним суперником. Це багато в чому залежить від тих організацій, чемпіоном яких він є.





На минулому тижні в Нью-Йорку відбулося традиційне "шоу ангелів" агентства Victoria's Secret.



Буквально наступного дня після оголошення результатів виборів у Києві подорожчав хліб. Учора, 12 листопада, у компанії "Київхліб", посилаючись на зростання витрат на виробництво, оголосили про підвищення на 20% цін на хліб.