Ср, 2024-04-24, 15:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




На початку наступного року в Україні відбудеться презентація звіту ООН щодо імплементації Конвенції ООН проти корупції та стану протидії цьому явищу в Україні.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




18 листопада в Києві хмарно, без істотних опадів, місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+1, вдень +3... +5 градусів.



"Я вважаю, що це ганебно! Якщо говорити про випадок з Юлією Тимошенко, то, як можна було організувати процес таким чином, щоб він не відповідав жодним міжнародним стандартам?!".




16 листопада о 19:14 в житловому мікрорайоні Жуляни Солом'янського району міста Києва, сталось технологічне порушення кабельної лінії електричної мережі 10 кВт .



Китайський фермер Хуань Дьомін із південної китайської провінції Хунань навчив своїх свиней стрибати з вишки - таким способом він вирішив поліпшити фізичний стан тварин і, як наслідок, краще заробляти на продажі свинини.




Дванадцять чиновників МВС заарештовані за створення і використання комп'ютерного вірусу, що дає доступ до комп'ютерів громадян і дозволяє здійснювати відео- і аудіозаписи.





Жертвами зіткнення шкільного автобуса з потягом на півдні Єгипту стали щонайменше 49 осіб, більшість з них - діти.





Нацбанк допускає ініціювання введення податку на готівкові валютообмінні операції фізичних осіб.


Тривимірна композиція Енді Ворхола "Статуя Свободи" пішла з молотка в середу ввечері на торгах Christie's в Нью-Йорку за 43,8 мільйона доларів, повідомив аукціонний дім.




Державна податкова служба України технічно готова приймати податкові декларації від усіх українців, проте необхідно вирішити проблему мотивації громадян.



Если большинство жителей Украины уже с нетерпением ждут Новый год и Рождественские праздники, которые наступят после него, то фермеры и огородники помнит, то уже вскоре наступит сезон закупки семян и посадки рассады

камни для бани

 

Постоянная напряженность и высокий ритм жизни в современном мире приводят к тому, что люди все больше ищут как красивее, уютнее и спокойнее расслабиться и отдохнуть