Ср, 2024-04-24, 07:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Сьогодні ввечері в Києві "Динамо" зустрінеться в рамках п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів із французьким ПСЖ. Тільки перемога над зоряним паризьким клубом залишає команді Олега Блохіна шанси на вихід до плей-оф турніру.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

"Вам жаль, что так и не имели возможности пообщаться с вашей музой Мадонной? Ведь вы так мечтали об этой встрече", - спросили журналисты Сергея Ермакова.





22 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +3...+5 градусів. 



Колишній хорватський прем'єр-міністр Іво Санадер засуджений до десяти років тюремного ув'язнення за корупційні злочини - доведено, що він отримував хабарі від іноземних компаній.




Сергей Ермаков
говорит, что когда Хиллари Клинтон пригласла его на модный показ в США, то сказала, что позовет на показ Мадонну





Близько 4,4 млн людей в Україні задіяні в бюджетних галузях, а це означає, що кожен четвертий українець в грудні може залишитися без зарплати.


Федерація футболу України вирішила зробити пропозицію відомому англійському фахівцеві Гаррі Реднаппу. На засіданні президії ФФУ тренери клубів УПЛ більшістю голосів підтримали пропозицію Олега Лужного і Юрія Вернидуба довірити збірну України саме цьому фахівцю.


З 27 листопада по 2 грудня в Культурному центрі "Кінотеатр "Київ" пройде II Фестиваль американського кіно "Незалежність". У програму форуму увійшли сім ігрових і вісім документальних картин, які брали участь у незалежних кінофестивалях США.



Україна і Китай знімуть художньо-документальний телесеріал про дружбу народів.




На Донеччині отримав серйозні травми обличчя в результаті биття бітою 19-річний Юрій Сіканов, головний герой скандально відомого фільму "Шахта №8".



Державна телерадіокомпанія "Культура" 12 листопада уклала угоду з ТОВ "Комтел" на придбання радіо- і телевізійної апаратури на 7,40 млн грн.




Директор одного з приватних підприємств Києва присвоїв 5 млн грн, виділених на відтворення пам´ятника гетьману Пилипу Орлику.