Сб, 2024-04-20, 11:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




23 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +2...+4 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-11-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Проблема не лише в тому, що багато новел не працюватимуть. Низка нововведень Кримінального процесуального кодексу створюють умови для привілейованого становища багатих і близьких до влади осіб та водночас полегшення кримінального переслідування опонентів.



Скандал з форвардом "Шахтаря" Луїсом Адріано, який забив гол "Норшелланду" в Лізі чемпіонів в обхід правил фейр-плей, не залишився без уваги Європейської футбольної спілки.





Близько 30 столичних активістів не пропустили будівельну техніку на майданчик по провулку Десятинному, 3.



Опозиція створить у новій Верховній Раді спеціальну слідчу комісію щодо притягнення до відповідальності прокурорів, слідчих, працівників ДПтС, які порушували закон у справі Юрія Луценка.



Екс-прем'єр Юлія Тимошенко шкодує, що не всі політики в Україні відповідально поставилися до здобутків Помаранчевої революції, але сподівається, що 22 листопада знову стане загальнодержавним святом.




Сьогодні ввечері відбудеться п'ятий тур групового раунду Ліги Європи. Свої матчі проведуть і два українські клуби - "Металіст" і "Дніпро".