Пт, 2024-04-19, 20:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



25 листопада в Києві ясно, без істотних опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +1...+3 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-11-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У зверненні до керівництва Генконсульства РФ в Одесі учасники акції зажадали не тільки визнання геноциду, але й проведення судового процесу над комунізмом.



У Мексиці під час спільної операції агентів ФБР і уряду країни був затриманий учасник бандитського угруповання, який входив до десятки найбільш розшукуваних злочинців.





За час громадянського конфлікту в Сирії загинуло 40 тисяч осіб, заявляють сирійські правозахисники.



Претензії російського монополіста "Газпром" до НАК "Нафтогаз України", за попередніми розрахунками експертів, в 2012 році можуть досягти 2,7 млрд дол в разі, якщо "Нафтогаз" імпортує лише 27 млрд куб м, а не 33,28 млрд куб м .





Відомий англійський фахівець Гаррі Реднапп не тренуватиме збірну України.




У Києві до святкування 1025-річчя Хрещення Русі у 2013 році планують закласти будівництво храмового комплексу на честь хрестителя Русі святого князя Володимира.





Україна в суботу, 24 листопада, вшанує пам'ять жертв голодоморів, у зв'язку з 79-ми роковинами Голодомору 1932-33 років.



США посідали почесне перше місце. Саме в цій країні слід було народитися всім тим, хто з'явився на світ у 1988 році: до досягнення зрілого віку, тобто, приблизно в наші дні, у них життя було б найкращим на планеті.




"Грузія 23 листопада буде відзначати свято "Гіоргоба" (день Святого Георгія). Цього дня уряд Грузії не планує відзначати ще якісь події".