Чт, 2024-04-25, 07:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Науковці розчарували обивателів, які вважають порноактрис "зіпсованим товаром" з психологічними проблемами.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-11-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


28 листопада в Києві хмарно із проясненнями, уночі місцями невеликий дощ, удень без істотних опадів, уночі та вранці туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +6...+8 градусів.




Курс гривні в 2013 році може девальвувати до 10 грн/дол, тоді як на кінець поточного року його значення очікується на рівні 8,2 грн/дол.



Скандал у Національному олімпійському комітеті. Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова вирішила піти з поста голови Київського відділення НОК.




В Евросоюзе имеются противники вступления Украины в ЕС, поскольку считают ее обременительной для Европы.




У неприємну історію потрапив чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF Володимир Кличко.



Міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко відзначає, що якби Україна хотіла приєднатися до Митного союзу, то вона б не займалася інституційним оформленням відносин з цим об'єднанням.





Справа родини Павличенків розпочалася із "заочного рішення", коли суд без їхньої присутності вирішив їх виселити.



Кліп "Gangnam Style" південнокорейського репера Psy став абсолютним рекордсменом за кількістю переглядів на YouTube. За даними на 24 листопада, його переглянули понад 805 млн людей.