Пт, 2024-03-29, 00:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Раніше "Газтек" відкрив у "Надра Банку" кредитну лінію 250 млн гривень. "Газтек" і "Надра Банк" контролюються бізнесменом Дмитром Фірташем.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Звезда шоу-бизнеса, которую многие называют
"украинской Эдит Пиаф" говорит, что прежде всего считает себя хорошим композитором и неплохой певицей.



Іспанська компанія Gas Natural Fenosa заявляє, що не знає людини, яка від їхнього імені підписала угоду з Україною щодо управління консорціумом з будівництва LNG-терміналу на 1,1 мільярда доларів.



"
Украинская Эдит Пиаф" рассказала журналистам, почему она переехала в столицу, куда перевезла из собой и чучело медведя.



Україна посіла 87-й рядок у Індексі верховенства права з 97 країн світу. Про це свідчать результати оприлюдненого сьогодні, 28 листопада, у Вашингтоні Індексу за 2012 рік.



29 листопада в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вранці та вдень туман, вітер південний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі +3 ... +5 градусів, удень +8 ... +10 градусів.



Через два дні на українських вокзалах не повинно бути платних туалетів. Про це 28 листопада на прес-конференції заявив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков.



Компанія "Чорноморнафтогаз" за результатами тендерів 16 листопада уклала низку угод з ТОВ "Індекстрейд Україна" на придбання товарів та послуг на загальну суму 15,06 млн грн




Працівники Музею історії Десятинної церкви звернулися з відкритим листом до глави Мінкультури Михайла Кулиняка з проханням звільнити директора музею.



Нещодавно експерт Асоціації міст України (АМУ) з питань бюджетної політики Олександр Слобожан повідомив, що затримки субвенцій з рахунків Держказначейства в місцеві бюджети сягають 3-4 млрд грн по всій Україні.



На дванадцятому кінофестивалі "Темні ночі" (POFF), що завершився у вівторок, 27 листопада, в Таллінні, гран-прі програми EurAsia присудили українській картині "Будинок з башточкою" Єви Нейман.



Коли роботи і комп'ютери обженуть по рівню інтелекту людину, ми можемо опинитися у владі машин, інтереси яких знаходяться поза сферою інтересів людства.



61-річний Владислав Канюка із Запоріжжя, який вже 30 років займається пошуками снігової людини, стверджує, що єті живе на острові Хортиця в Запоріжжі.



Старший син Олександр президента України Віктора Януковича є абсолютним лідером за виграними тендерами на держзакупівлі. Такі дані представлені в тендерному рейтингу Forbes.ua.



Дети — это не только цветы нашей жизни,
как утверждают классики, но и самый драгоценный наш клад, который каждый день радует родителей своими дивидендами — улыбкой и веселым смехом любимого сына или дочки