Пт, 2024-03-29, 10:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




8 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +8...+10 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-11-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Стан здоров'я Юрія Луценка значно погіршився, заявила його дружина Ірина, яка відвідала 6 листопада його в Менській виправній колонії.



ПАТ "ДАТ "Чорноморнафтогаз" 2 листопада за результатами тендерів уклало угоди на придбання устаткування для добувної промисловості. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель"




У видавництві "А-ба-ба-га-ла-ма-га" з'явилася книга "Червоний Апокаліпсис: Крізь голодомор і розкуркулення". Це перша книга російською мовою видавництва.




Представники Компартії відмовилися від проведення 7 листопада ходи по Хрещатику в Києві, щоб уникнути сутичок із силами націоналістів.



Голова Європейської Ради Херман ван Ромпей і глава Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу в спільній заяві в середу, 7 листопада, направили поздоровлення Бараку Обамі з нагоди його переобрання президентом США




Україна опинилася у загрозливій ситуації у зв’язку зі світовою економічною кризою. Про це на засіданні Кабміну 7 листопада заявив прем’єр Микола Азаров.




"Сфальсифікована електронна передача даних про результати з ОВК до ЦВК продовжує викликати занепокоєння", - зазначили в місії.






Понад 200 осіб оголосили голодування в Одесі, протестуючи проти результатів виборів по 134-му окрузі.





Вибори, що пройшли в Україні, були гірші за попередні, але Європарламент має і надалі співпрацювати з країною.