Чт, 2024-03-28, 14:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Ромні здався американцям все ж людиною з минулого - вони знову обрали фігуру "мультиетнічного походження та самосвідомості". Оглядачі рекомендують новому-старому президентові особливу увагу приділити зовнішній політиці.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-11-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



9 листопада в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вночі та вранці слабкий туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +8...+10 градусів.



Парламент Греції рано вранці в четвер схвалив законопроект про нові заходи економії в розмірі 13,5 млрд євро в 2013-2014 роках, що є важливим етапом задля отримання наступного траншу міжнародних кредитів на 31,5 млрд євро.



Голова Центрвиборчкому Володимир Шаповал сумнівається, що офіційне визнання результатів голосування у 5 "проблемних" округах було можливим.


У США суд Лос-Анджелеса засудив продюсера фільму "Невинність мусульман" Марка Басілі Юсефа до року в'язниці. Рішення ухвалено 7 листопада.


Сьогодні "Металіст" і "Дніпро" проведуть поєдинки четвертого туру групового раунду Ліги Європи. Харків'яни на своєму полі прийматимуть норвезький "Русенборг", а дніпропетровський клуб вирушить до Неаполя, де зіграє з "Наполі".



Що ближче фінал нинішнього скликання Верховної Ради, то більшу активність розвивають народні депутати. Якщо у вересні депутати ухвалили 27 законів, то в жовтні 42.



Співробітники приватної охоронної компанії разом із працівниками міліції пізно ввечері в середу 7 листопада заблокували центральний вхід у Малинівську районну адміністрацію Одеси.

макарони на ніч


 

У серпні британські науковці встановили, що люди з надмірною вагою входять до групи ризику з розумових захворювань.


Підрахунок голосів у мажоритарних округах відзначився масовими фальсифікаціями з боку підконтрольних владі окружкомів, рішеннями судів виключно на користь провладних кандидатів, штурмом проблемних ОВК "Беркутом" і "спостерігачами"-важкоатлетами.