Пт, 2024-03-29, 10:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Премьер-министр РФ Дмитрий Медведев считает, что предыдущее правительство ошиблось в расчетах при формировании пенсионной системы, разделенной на накопительную и распределительную части.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-12-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



5 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень 0...-2 градуси.




Хокейний оглядач газети "Команда" Юрій Данилов трагічно загинув 11 листопада після хокейного матчу Україна - Польща у "Палаці Спорту" в Києві.



Сьогодні віряни відзначають Введення в храм Пресвятої Богородиці - одне з 12 головних православних свят. В основі свята лежить церковний переказ про введення Діви Марії в Єрусалимський храм.



Тайфун, скорость ветров в котором достигает 210 километров в час, обрушился на Минданао, второй по величине остров архипелага, рано утром 4 декабря.



"119,6 млн чоловік, що складає 24,2% від усього населення 27 країн Євросоюзу перебувають на межі крайньої бідності", - наголошується в доповіді агентства.



Розгляд проекту держбюджету-2013 з пропозиціями профільного комітету і прийняття його в цілому планується на 6 грудня.Текст проекту бюджету на наступний рік на сайті Ради поки відсутній.




Сьогодні відбудеться перша половина матчів заключного туру групового раунду Ліги чемпіонів. Серед них і динамівське дербі в Загребі.




На 25-ій щорічній церемонії вручення премій Європейської Кіноакадемії, яка пройшла на Мальті 1 грудня, "Любов" Міхаеля Ханеке стала головним тріумфатором.



Кілька років потому Київ не лише втратив пальму першості у процесі європейської інтеграції, а й взагалі ризикує не встигнути заскочити на потяг, який рушить в напрямку ЄС.