Сб, 2024-04-20, 13:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Современный мир очень глобализирован, а особенно его финансовая составляющая. В то же время, стоит отметить, что одну из главных ролей в мировой глобализации играет всемирная сеть Интернет.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голова КМДА Олександр Попов стверджує, що на сьогодні підвищення вартості проїзду об'єктивно назріло, проте столична влада буде стримувати подорожчання максимально довго, в ідеалі - рік.



Широка коаліція в парламенті неможлива в принципі, може бути так звана квазі-коаліція, а Микола Азаров, цілком ймовірно, не набере достатньої кількості голосів для посади прем’єр-міністра.



Перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін в листі президентові США Бараку Обамі заявив, що 19 жовтня 2012 року американський посол в Україні Джон Теффт повідомив йому про анулювання його багаторазової п'ятирічної візи до США без пояснення причин.



Президент Єгипту Мохаммед Мурсі наділив армію поліцейськими повноваженнями, зокрема дозволивши військовим заарештовувати цивільних осіб з метою гарантування безпеки і захисту державних установ.

 

На презентацию своей новой книги ее автор, белорусский поэт и писатель, принес фото свадьба его на которых запечатлена




11 грудня в Києві хмарно, сильний мокрий сніг, слабка ожеледиця, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі й удень 0...-2 градуси.


Борьба за валютные сбережения граждан разгорелась с новой силой. После того как был отозван законопроект, предусматривающий введение 15%-ного сбора в Пенсионный фонд с продажи валюты населением, в парламент внесли альтернативный вариант.



Футбольний клуб "Монако", який належить російському бізнесмену Дмитру Риболовлєву, запропонував піврічний контракт колишньому півзахиснику збірної Англії 37-річному Девіду Бекхему.



10 грудня, в 5:18 в киснево-конверторному цеху ПАТ ММК "ім. Ілліча" (Маріуполь) сталося раптове падіння ковша з розпеченою сталлю (обрив "вуха" на ковші) машини безперервного лиття заготовок № 1.




Події і в Киргизії, і в Таджикистані, і в Україні, за словами колишнього керівника ФСБ Росії, знаходяться в динаміці. Він відзначив, що "ми з цим постійно маємо справу".




Понад 150 осіб заразилися гострою кишковою інфекцією на двох річкових теплоходах в Німеччині - "Белльріва" у Вісбадені і "Британія" в Брайзах.


Це пов'язано з новими вимогами до американського м'яса, яке поставляється в Росію. Зокрема, Росія домагається, щоб яловичину і свинину перевіряли на вміст речовини рактопамін, який застосовують американські фермери.



В уряді стверджують, що дефіцит бюджету-2013 заплановано на рівні 50 млрд грн. Але насправді це не так: за досить приблизними розрахунками, насправді дефіцит складе близько 104 млрд грн, тобто 6,6% ВВП.


Його головним дітищем стала нова столиця країни - засноване у 1960 р. місто Бразиліа, в якому Німейєр відповідав за архітектурний вигляд найважливіших будівель - парламенту, президентського палацу і центрального собору.



Американський журнал Forbes опублікував у вівторок, 4 грудня, щорічний список "найбільш переплачуваних" акторів Голлівуда. Перше місце в рейтингу посідає Едді Мерфі.



У шведській і норвезькій столицях сьогодні відбудеться кульмінація нобелівських урочистостей - вручення премії і святковий бенкет для лауреатів і гостей.