Вт, 2024-04-23, 14:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Жизнь переменчива, однако, чтобы иметь возможность ее улучшить завтра – нужно действовать сегодня.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Оппозиционеры впервые за год активного гражданского протеста не смогли согласовать с мэрией приемлемый маршрут для крупной акции.

 

 

 

 

Известный актер опоздал на встречу с нашим журналистом в Киеве. Всему причиной стало его желание купить новую люстру домой, а поэтому он целый день бегал по магазинам.



У Верховній Раді сьомого скликання буде 27 комітетів і одна слідча комісія. Таке рішення затверджено на підготовчій раді у вівторок, 11 грудня.

 

 

 

 

Известный актер, завершил обустройство своего киевского жилища, и отправился в гастроли в Чехию. Также он поведал журналистам, что большинство мебели покупал домой через Интернет.



Комітет захисту журналістів підрахував, що нині у світі 232 журналісти перебувають у в’язниці. Згідно зі звітом організації, найбільше журналістів за ґратами нині у Туреччині (49 осіб).


12 грудня в Києві хмарно, уночі сніг, мокрий сніг, вдень сильний сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 7-12 м / с, вдень місцями пориви 15-20 м / с. Температура повітря вночі та вдень 0 ... -2 градуси.


Малійські військові заарештували тимчасового виконувача обов'язків прем'єр-міністра країни Модібо Діарра при спробі залишити країну і вилетіти до Франції.



У Європейському Союзі підтвердили, що у разі голосування шотландцями за незалежність від Британії на референдумі 2014 року, Шотландії доведеться подавати заявку на вступ до ЄС.


Попри те, що ФІФА запровадила систему електронного фіксування взяття воріт, яка вже функціонує на клубному чемпіонаті світу, що проходить цими днями в Японії, президент УЄФА Мішель Платіні залишається противником електронних технологій у футболі.




У понеділок, 10 грудня, в Лондоні після ремонту відкриє двері для відвідувачів музей англійського письменника Чарльза Діккенса.





Поза Сонячною системою існує щонайменше сім потенційно заселених планет.



Експерти американського Національної ради з розвідки у доповіді "Глобальні тенденції 2030: Альтернативні світи" прогнозують, що через 20 років світ буде відрізнятися від нинішнього кардинальним чином.



Протягом останніх кількох днів у Києві випала подвійна місячна норма опадів у вигляді дощу та снігу. За прогнозами синоптиків, сильні опади очікуються й надалі, а у найближчі дні температура різко знизиться.

 

Известная ученая и художник, правнучка Зигмунда Фрейда, которая приехала в Украину и взяла авто напрокат, чтобы добраться с Киева во Львов, пообещала еще не раз возвращаться в эту страну.



На конференції Міжнародного союзу електрозв'язку (МСЕ), що проходить вперше від 1988 року, Росія, Китай та група арабських країн продемонстрували бажання отримати більше контролю над Всесвітньою павутиною.



Современные люди уже так привыкли к возможностям, которые предоставляет им всемирная сеть Интернет, что уже попросту не видят себе жизни без нее.



Президенту Венесуели Уго Чавесу, який зараз готується до нової операції з видалення ракової пухлини, ймовірно, залишилося жити кілька місяців.



Микола Азаров ще щонайменше рік буде прем'єр-міністром України. Таку думку висловили на прес-конференції в Києві директор Агентства моделювання ситуацій.