Пт, 2024-04-19, 12:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Живя в Европе нужно докладывать всех усилий для интеграции в современное общество, уверенна депутат местной рады в Бельгии, которая родом из бывшего тоталитарного Союза Советских Социалистических Республик.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




За словами нардепа Юрія Стеця, Юлія Тимошенко залишиться єдиним кандидатом на президентську посаду від Об'єднаної опозиції.



Прокуратура Києва вважає, що свідки не упізнали Дмитра й Сергія Павличенків, засуджених за вбивство судді Шевченківського районного суду Сергія Зубкова, тому що боялися розправи з боку фанатів.



Науковці давно довели, що людині, аби бути щасливою, потрібно частіше усміхатися. Щоб розвеселити людей, в Темзу запустили жовте гумове каченя на зразок тих, з якими хлюпаються у ванній.


У Європейському Союзі окреслилася чітка смуга поділу між країнами, що готові йти на певні поступки Києву для його зближення з Європою, і тими країнами та політиками, які вважають, що Україна занадто проблематична та недостатньо європейська.



В наше время большинство молодых людей в Украине не могут реализоваться, а поэтому, например, находят заработок в интернете тут и получают стабильный доход.




Депутат від УДАРу Сергій Каплін звернувся до Генпрокуратури з депутатським зверненням стосовно вчинення проти нього злочину.



Опозиція вимагатиме від ЦВК зареєструвати наступного депутата у списку замість Олександра Табалова та перевиборів на окрузі його сина Андрія.

 

Эксперт говорит, что высшие учебные заведения должны иметь полную автономию. Тогда они станут более современными и смогут легко развиваться и больше зарабатывать.




Депутати Європарламенту схвалили бюджет Євросоюзу на 2013 рік у розмірі майже 133 млрд євро (172 млрд доларів), усунувши деяку невизначеність щодо майбутнього фінансування блоку.



13 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі сніг, удень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень -1...-3 градуси.


Найголовніша пам'ятка США - статуя Свободи, яка розташована на острові Свободи в бухті Нью-Йорку, - продовжує залишатися закритою для відвідувань. Не встигли її відкрити після року ремонту, як на скульптуру накотився шторм "Сенді".




Роботи з модернізації української газотранспортної системи почнуться з відновлення компресорної станції трубопроводу "Союз" в районі міста Бар на Вінниччині.




Керівництво Федерації футболу України зробило свій вибір на користь двох кандидатур на пост головного тренера збірної, який досі залишається вакантним.



Семь лет назад
страна перешла на Болонскую образовательную модель. В свое время считалось, что со вступлением в Болонский процесс качество образования стремительно улучшится



Президент Международного фонда исследований образовательной политики считает, что Украина должна перейти на lifelong learning модель и предоставить вузам можно более широкую автономию