Чт, 2024-04-25, 17:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


"Як допомогти вам опанувати українську мову? Як педагог я бачу проблему в двох контекстах: мову не знають або ті, хто політично упереджені, або розумово відсталі. В якій системі координат перебуваєте ви?" - запитала його Фаріон.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(1)



14 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -9...-11 градусів, удень -4...-6 градусів.




Дипломати вживають заходів по підвищенню безпеки посольств України та Росії в Сирії у зв'язку з останніми погрозами сирійських бойовиків.




Народний депутат від опозиції Володимир Ар'єв поділився у своєму Фейсбуці цікавою думкою про те, як домогтися особистого голосування.




Сумарна кількість опадів у столиці за 11 і ніч 12 грудня склала 42 мм. За прогнозами синоптиків, у найближчі дні снігопадів більше не передбачається.




Опозиціонерка Олександра Кужель обурена особливою жорстокістю декількох "регіоналів", які брали участь в останній бійці в парламенті.



Голова Запорізького обласного об'єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" Олег Ткаченко пройшов пішки від Запоріжжя до Києва, щоб привернути увагу до питань української мови, культури та духовності.



Країни Євросоюзу в четвер домовилися про надання Європейському центробанку нових повноважень, які дадуть йому можливість контролювати банки єврозони з 2014 року, що стало першим кроком до більш близької інтеграції блоку.


Виконувач обов'язків віце-прем'єр-міністра охорони здоров'я Раїса Богатирьова призначила головним лікарем Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" хірурга Володимира Поворознюка.



У партії "Свобода" заявляють, що надішлють до відповідних органів влади запити: з яких підстав і ким було дано вказівку на встановлення металевого паркану навколо площі Верховної Ради.

Брюгге

 

В Европе сохранились еще места, где ощущается спокойный дух Средневековья и, в то же время, торговые предпочтения Эпохи Открытий и Возрождения.




У Європейському парламенті ніхто не виступив проти підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.



Останніми роками найбільш популярним місто паломництва туристів в країні став стародавній Львів, який манить до себе українським духом і дотриманням традицій.



Перше ж засідання Верховної ради VII скликання призвело до жорсткого протистояння представників опозиції і Партії регіонів.