Пт, 2024-04-19, 18:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Социологи из США провели масштабное исследование с 1981 по 2007 год, целью которого было выяснить, в какой стране живут наиболее счастливые люди.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-12-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



17 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -11...-13 градусів, вдень -7...-9 градусів.




У японській префектурі Фукусіма створять міжнародний науковий центр для безпечного демонтажу атомних реакторів.




У Тернополі через складні погодні умови на два наступні дні, 17-18 грудня, скасовано заняття в школах.




У квартирі вбитого судді Фрунзенського райсуду Харкова Володимира Трофимова не знайшли відрізаних голів судді та членів його родини.



Ображений актор Жерар Депардьє відмовився від французького громадянства. Про це він сам заявив у відкритому листі на ім»я прем'єр-міністра країни Жан-Марка Ейро


В Івано-Франківській області, на території туристичного комплексу "Буковель", засвітили головну ялинку Карпат. Акція відбулась в рамках міжнародного фестивалю Дідів Морозів, в якій взяли участь понад 50 туристів.



Між Бузьким та Бродівським районами внаслідок сильних снігопадів створився затор близько 20 км в довжину. Розчищення дороги ускладнюється сильним вітром зі снігом.



У відомого письменника, який дуже любить відвідувати ресторани Луцька під час свого приїзду в Україну, які, до речі, практично завжди він собі вибирає за допомогою сайту tutvse.com.ua, запитали про літературу


Кількість жертв тайфуну "Бофа", що викликав повені і руйнування на Філіппінах, збільшилася до 1020 осіб. За уточненими даними філіппінської влади, на сьогоднішній день ще 844 філіпінців залишаються зниклими безвісти.




Рожденный на свет 8 марта, он определяется как раз мужским характером. В независимой Беларуси он был первым писателем, осужденным за литературное произведение




Величезна партія неякісного напою Coca-cola потрапила на прилавки магазинів Швеції. Поліцейські розслідують сотні скарг.