Сб, 2024-04-20, 06:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



На встрече с журналистами известный общественный деятель Российской Федерации ответила на их вопросы, а также похвасталась тем, что МФУ Canon по выгодной цене приобрела на сайте vseprintera.ru.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Туреччина, Боснія і Герцоговина, Чехія, Польща, Португалія, Ліхтенштейн, Люксембург і Словаччина відмовилися брати участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2013" через фінансові проблеми.



На телеканалі "Донбас" 21 грудня вийде спеціальний випуск шоу "Донецьк Live. Кінець світу в прямому ефірі", присвячений апокаліпсису.




Незважаючи на те, що уряд Ізраїлю підтримав законопроект про встановлення сонячних бойлерів на всіх новобудовах, Центральна комісія з планування і забудови ухвалила, що сонячні бойлери будуть встановлюватися тільки на останніх 7 поверхах.



Обручальное кольцо для так и не состоявшегося бракосочетания великого американского мистика Эдгара Аллана По с его первой и последней любовью Эльмирой Ройстер выставлено на аукцион Pofile in History в США во вторник.



Известная белорусская поэтесса и общественный деятель рассказала, что приобрела себе на дачу в деревне насос Водолей по выгодной цене на сайте svetovod.com.ua.



Британські науковці встановили, що зловживання шкідливою їжею, алкоголем, переглядом телевізора, а також куріння може віднімати до півгодини життя кожного дня.



Известная белорусская поэтесса посетила предприятие, занимающиеся производством натяжных потолков в Российской Федерации, которое нашла с помощью сайта premier-home.ru.


Кількість людей без релігійної належності становить 16% світового населення. Про це свідчить останнє дослідження американського соціологічного центру Pew Research Center "Світовий релігійний ландшафт".


19 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -13...-15 градусів, удень -9...-11 градусів.



Известная белорусская поэтесса провела лето в жарком Харкове, а поэтому нуждалась в кондиционере, который ей удалось по выгодной цене приобрести на сайте texnoklimat.com




Долар має сильний центральний уряд. "Переважна більшість фіскального бюджету США проходить через Вашингтон, а не через окремі штати".


Держполіція Латвії заарештувала рахунки компанії Highway Investments Processing LLP, яка продала "Чорноморнафтогазу" (дочірній компанії НАК "Нафтогаз України") бурову вишку, відому як "вишку Бойка", за завищеною ціною.



Внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру та ожеледь) через спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач у чотирьох областях України знеструмлено 135 населених пунктів.



Мер Донецька Олександр Лук'янченко влаштував поминальній обід на честь Дня ліквідатора у місцевому стриптиз-барі.




Робочий візит президента України Віктора Януковича до Російської Федерації перенесено. Про це повідомляє прес-служба президента.



Известная поэтесса рассказала, что недавно заказала себе на сайте bookinguz.com туристический тур по выгодной цене из Санкт-Петербурга в Узбекистан, от которого получила море удовольствия




Опозиція визначила 10 пріоритетних блоків питань, які першочергово має вирішити парламент.



З погляду еволюції гомосексуалізм - не найкращий вихід із ситуації: з передачею генів потомству вочевидь виникнуть проблеми. Чому ж тоді на світ з'являються люди з нетрадиційною орієнтацією?



Верховна Рада України 6-го скликання найбільше запам'яталася українцям (19%) бійками між народними депутатами і блокуванням роботи парламенту.