Пт, 2024-03-29, 15:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Новорічний стіл завжди переобтяжений розмаїттям продуктів, які, до речі, не завжди корисні і безпечні для здоров'я людини.
Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


 

Фрагменти оцифрованих Сувоїв Мертвого моря, що являють собою підбірку біблійних і апокрифічних текстів, датованих межею нашої ери, доступні онлайн.



Перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко свого часу була найкращим незалежним підприємцем мережі Amway.



У зірки тау Кита астрономи виявили п'ять планет, з-поміж них одну потенційно населену, яку науковці ще півстоліття тому "слухали" в пошуках сигналів позаземних цивілізацій.



Президентські вибори в Південній Кореї виграла представниця правлячої консервативної партії "Сенурі" Пак Кин Хе. У впертій боротьбі їй вдалося залишити позаду кандидата від Об'єднаної демократичної опозиції Мун Чже Іна.



На початку нового 2013 року в Україні й Таїланді почнуть видаватися місцеві версії Vogue, а пакет міжнародних версій журналу зросте до 21 версії.



Историк, который занимается изучением франко-российской войны 1812 года рассказал, что приобрел себе по выгодной цене на сайте МФУ
Brother dcp 150cr review с СНПЧ и теперь может без проблем распечатывать свои статьи.




При раскопках в мексиканской деревне археологи нашли тысячелетний череп "чужого" - сильно вытянутый и уплощенный, как у существа в одноименном фильме Ридли Скотта




Юный историк пришел на встречу с журналистами в хорошем настроение, так как ему далось получить вторую отсрочку от армии благодаря юридической компании Armyhelp



Від 18 грудня очікували підписання мало не історичної угоди Києва і Москви. Звичайно, не нових Харківських угод, але певний тренд як у зовнішньополітичній, так і у внутрішньополітичному житті зустріч
Віктора Януковича з Володимиром Путіним повинна була висунути