Сб, 2024-04-20, 10:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Норвезьку сторону цікавило, який порядок денний буде підтримувати Україна під час головування в ОБСЄ.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-12-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Если вы любите на ночь поиграть в бесплатные игры на время онлайн на сайте arcades.com.ua, то советуем вам во время этого занятия не переедать



Инвестирование тоже манило хорошими процентами, но было как-то странно, что люди с миллиардными кошельками вкладывают деньги в акции и облигации.




3 грудня в Києві хмарно, вдень мокрий сніг, вітер східний, 7-12 м / с, вдень пориви 15-20 м / с. Температура повітря вночі 0 ... -2, вдень 0 ... +2 градуси.


Раніше директор департаменту з міжнародних відносин МВФ Джері Райс заявив, що МВФ ще не визначився з умовами продовження співпраці з Україною і не називає термінів візиту місії МВФ до України.



Не менше п'яти людей залишаються заблокованими в тунелі на сході Японії в результаті обвалу, що стався в неділю вранці, з місця НП піднімається чорний дим.


В самом худшем сне не мог себе представить, что на серьезном государственном уровне будет обсуждаться идея установить налог за каждое сказанное слово. Потому что налог на продажу валюты — такого рода налог, как на вдох воздуха.




"Безсумнівно, що Україна залишається країною важливого, стратегічного значення для Сполучених Штатів", - зазначив посол.


Столкновениями между демонстрантами и полицией завершилась в пятницу поздно вечером многотысячная акция протеста в столице Словении. Вследствие инцидентов 10 человек травмированы, задержаны 30 нарушителей порядка.



В 50-х
годах прошлого века мировая экономика начала восстанавливаться, и на столах европейцев вновь появились тосты, омлеты, кукурузные хлопья с молоком и быстрорастворимым кофе …




Полноценно завтракать человечество начало только в XVII веке. На столах богатых людей появились кофе, чай и блюда вроде омлета



Реформа місцевого самоврядування, запропонована адміністрацією президента, законодавчо забезпечить права територіальних громад на добровільне об'єднання і впровадження активного міжмуніципального співробітництва.


 

Впервые в жизни решила отправиться на горнолыжный курорт, чтобы наделать себе фото на лыжах ведь теперь фото принтер canon компактный и доступный каждому, а поэтому я его приобрела на сайте.




Українка Анастасія Петрик стала переможницею фіналу дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2012". На минулому в Амстердамі конкурсі учасниця з України представила публіці пісню "Небо".



На шибках трамваїв і автобусів у Бонні світяться рожеві наліпки: «Самотня й несподівано вагітна? Проект «Виходи». Дорога до й після пологів».