Чт, 2024-04-25, 16:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В Беларуси возникла дискуссия из-за того, что одним людям бывает сложно и ремонт стиральных машин заказать, а другие себе спокойно могут позволить купить и кататься на Porsche Cayenne.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У частині європейських країн напередодні Різдва встановилася аномально тепла погода - стовпчик термометра піднімається до 20 з гаком градусів.



Кто в Беларуси может заработать на Porsche Cayenne? И этично
ли ездить на машине, стоимость которой - зарплата среднего белоруса за много лет? Возмущение этому - проявление зависти или справедливости?




Бійня в ньютаунській початковій школі, реакція на неї влади та різдвяні свята підняли на небувалий рівень продажу зброї в США.



26 грудня в Києві хмарно, без істотних опадів, туман, ожеледиця, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі 0 ... -2 градусів, удень +1 ... +3 градуси.



Американська академія кіномистецтв оголосила дев'ять художніх кінострічок, з яких буде відібрано п'ять претендентів на премію "Оскар" в номінації "Найкращий фільм іноземною мовою".




На думку лідера "Свободи" Олега Тягнибока, у Верховній Раді розмовляти російською мовою неприпустимо.



Папа римский Бенедикт XVI поздравил католический мир с Рождеством Христовым, которое отмечается 25 декабря по григорианскому календарю



Королева Великобританії отримала як різдвяний подарунок 3D-окуляри, прикрашені монограмою з кристалів Swarovski у вигляді букви Q, яка означає англійське слово "queen"(королева).




Уперше за кілька десятиліть у розвинених країнах світу знизилися показники рівня продажів автомобілів, а також кілометраж, який був "намотаний" на авто.




Неумолимо быстро приближаются Новогодние и Рождественские праздники, а поэтому для многих людей актуальной становится проблема поиска подарка



Рік 2012, що минає запам’ятався модою на німе кіно, перемогою України на дитячому "Євробаченні", київським концертом Мадонни, гучними "музейними" скандалами в Києво-Печерському заповіднику і передчасною кончиною великого Богдана Ступки.



Самым эффективным современным методом заработать на безбедную старость - это не требовать повышения пенсий от государства, а собственноручно ковать себе счастливую старость.




Фізики розробили квантовий комп'ютер, обчислювальна потужність якого у масштабуванні здатна багаторазово перевершити здатності класичних ЕОМ.




Одинадцять поліцейських потерпіли в сутичках, що виникли в понеділок, 24 грудня, в Скоп'є біля будівлі парламенту Македонії.



Збитки, спричинені проблемними валютними кредитами, стагнація економіки і конкуренція з місцевими установами змушують західні банківські групи шукати способи покинути ринок.



Бій українського боксера у надважкій вазі Володимира Кличка проти росіянина Олександра Повєткіна має відбутися до 24 лютого 2013 року. Таке рішення винесла Всесвітня боксерська асоціація (WBA).