Пт, 2024-04-19, 02:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



На початку засідання опозиція знову вимагала від провладних фракцій висловити позицію щодо голосування за постанову та законопроект щодо зміни в регламент про персональне голосування.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Украинский ученый рассказал о
лечение близорукости, которое, по его мнению, лучше всего доверить специалистам офтальмологической клиники "Свит зору", которую в Интернете можно найти по адресу svit-zory.com.ua



За кожного проживаючого депутата Верховна Рада перераховує готелю 500 грн. на добу. Платять і за сесійні тижні, коли депутат перебуває в столиці, і навіть за час, коли він їде додому.


4 грудня в Києві хмарно із проясненнями, вночі мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура повітря впродовж доби -1...-3 градуси.





У вельми знекровленому складі вирушило сьогодні вранці в Загреб київське "Динамо".




Шість держав, до яких належать Чеська Республіка, Велика Британія і Швеція, не братимуть участі у церемонії вручення ЄС Нобелівської премії миру.


Апостольський екзарх для українців греко-католиків Франції, країн Бенілюксу та Швейцарії владика української греко-католицької церкви Борис Гудзяк, якого інтронізували 2 грудня, вважає, що до порозуміння між УГКЦ у Парижі та Московським патріархатом ще далеко.



Результати виборів показали: з трьох українців двоє проголосували проти Партії регіонів, - підкреслив він. - Люди прямо кажуть, що вони не хочуть повторення того, що було.




30 листопада Кравчук казав, що окремі політсили можуть спробувати використати референдум у сумнівних цілях.



Матч шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і "Ювентусом", який відбудеться в Донецьку в середу, 5 грудня, обслужить бригада суддів з Швеції .



Соглашение об ассоциации с Евросоюзом Молдова может подписать уже в конце 2013 года.



До 15 грудня МОЗ проведе в кожній області обговорення своєї ініціативи, що стосується трансплантації органів.