Ср, 2024-04-24, 05:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Український футболіст Андрій Шевченко в перший тиждень нового 2013 року вирушить у швейцарський Цюріх з почесною місією - вручити "Золотий м'яч" кращому футболісту року.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



31 грудня в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 5-10 м / с, температура повітря вночі -8 ... -10 градусів, вдень близько -1 ... +1 градус.




Управління ДАІ Києва нагадує водіям про відповідальність за керування автомобілем у нетверезому вигляді.



Пілоти вертольота внутрішніх військ МВС України, який розбився 25 грудня в Кіровоградській області, перебували на борту правомірно і виконували роботи із випробування замінених двигунів.




Екс-прем'єр Великобританії Маргарет Тетчер в суботу була виписана з лікарні, в якій кілька днів тому вона перенесла операцію на сечовому міхурі



2 особи загинули і 8 госпіталізовані через зіткнення туристичного автобуса, який прямував зі Східної України до Праги (Чехія) та автомобіля "Деу Ланос" біля села Страдч.



Щонайменше 19 осіб загинули і ще 15 отримали поранення в результаті вибуху бомби на шляху проходження трьох автобусів з шиїтськими паломниками за 30 км на південь від міста Кветта на південному заході Пакистану.


У Новому році в Греції можна буде платити готівкою тільки по 500 євро. Греція планує максимально скоротити використання готівки, що повинно допомогти боротьбі з ухиленням від сплати податків




Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич заявив, що не може гарантувати виконання поставлених новим власником клубу Сергієм Курченком завдань - перемога в чемпіонаті України і місце в Лізі чемпіонів.




Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко називає антиукраїнською ідею проведення спільного чемпіонату з футболу між країнами СНД.