Сб, 2024-04-20, 03:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


"Це навіть складно коментувати. Я не можу коментувати того, що пишуть мерзотники. Жодна людина, яка стоїть на ногах, не підтримає такого законопроекту. А він, простий мерзотник, підписав собі вирок, як взагалі якомусь біологічному створінню".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(1)


7 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледь, удень подекуди невеликий мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби 0...-2 градуси.




Авторитетне видання Forbes оприлюднило рейтинг найвпливовіших людей світу. Чільну позицію в списку зберіг президент США Барак Обама.



Стічні води й тони сміття - отакий нині вміст столичної каналізації. В колекторах - харчі, пляшки й навіть підгузки. Потрапляє непотріб туди просто з домівок киян. І веде чи не до екологічної катастрофи.




У четвер, 6 грудня, в ПАР під час аварії військового літака загинула бригада медиків із 11 осіб.



Проект державного бюджету на 2013 рік, поданий до Верховної Ради України Кабінетом Міністрів України, є найжорсткішим щодо агропромислового комплексу за останні 7 років.




Ввечері 5 грудня у східній частині Ірану стався землетрус магнітудою 5,6, який забрав життя щонайменше п'ятьох людей.




Сьогодні завершується груповий раунд Ліги Європи. Серед інших свої матчі проведуть харківський "Металіст" і дніпропетровський "Дніпро".



До чотирьох людей зросла кількість жертв запеклих сутичок у єгипетській столиці. Тіло ще одного єгиптянина доставлено в лікарню з вогнепальним пораненням в ділянці серця.



За це рішення проголосували 242 народних депутата з 351 зареєстрованих у сесійній залі. Партія регіонів дала 187 голосів, "БЮТ-Батьківщина" – 0, НУНС – 5, Компартія – 0, "Народна партія" – 20, "Реформи заради майбутнього" – 19, позафракційні – 11 голосів.