Чт, 2024-03-28, 21:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Значні снігові опади викликали затримки і скасування рейсів у низці аеропортів Європи.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-12-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




8 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -9...-11 градусів, удень -5...-7 градусів.


Відомий американський державний діяч, політолог-міжнародник, Збігнев Бжезінський під час виступу в Конгресі США прокоментував перспективи приєднання країн СНД та зокрема України до Євразійського союзу, який хоче створити президент РФ Володимир Путін.




Водитель догонял автобус и ловил двугривенные купюры, которые вылетали из салона.


Если я открываю британскую газету The Guardian или немецкий Bild и читаю на первой странице, что президент крупной европейской страны пользуется золотым унитазом, то я прекрасно понимаю: первое, что у меня спросят в этой стране - не как развивается мой бизнес, а сколько я дам отката".



Рейтинг составлялся с учетом доходов знаменитости за год, внимания прессы и интереса пользователей в интернете. Всего было отмечено 25 позиций.

 

39-летний миллиардер Игорь Янковский купил особняк в районе Ист-Сайд на Манхеттене в Нью-Йорке (США) за $22,375 млн.




Європа не має права втратити Україну. Таку думку висловив депутат німецького Бундестагу від християнських демократів Карл-Георг Веллманн під час польсько-німецько-української конференції.


Тоді б ми точно побачили, на що здатний народ. На що здатні ці люди, яких псевдоеліта давно називає простими. На те, щоб закликати людей до громадянського спротиву, треба мати моральне право, а не значок на лацкані", - заявив письменник.




Новообраний депутат від УДАРу по округу №144 Сергій Каплін заявив, що за входження до владної більшості йому пропонували $5 мільйонів.