Ср, 2024-04-24, 21:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У п'ятницю, 7 грудня, в результаті нових заворушень в столиці Північної Ірландії Белфасті травми і поранення різної тяжкості отримали чотирнадцять поліцейських.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-12-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



9 грудня в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-східний, 7-12 м / с, температура повітря вночі -8 ... -10, вдень -4 ... -6 градусів.





Ініціатива про видалення органів у померлих українців викликала чимало дискусій і в суспільстві, і в середовищі професіоналів.


Україна поступово втрачає позиції як головний транзитер російського газу до Західної Європи. За останній рік обсяги транзиту скоротилися на 20 відсотків.





Олег Тягнибок переобраний головою ВО "Свобода", він очолюватиме політсилу найближчі два роки.




Так долго сдерживаемый всеми правдами и неправдами финансово-экономический кризис в стране наконец-то стал фактом.




Средняя стоимость аренды 1-3-комнатных квартир в Киеве в ноябре 2012 года выросла на 1,18% (8 долл.) – до 686 долл. за квартиру в месяц.



Студія Disney спільно з компанією Infinitum Nihil Джонні Деппа розпочне роботу над фільмом про Дон Кіхота. Поки що про проект відомо лиш те, що це буде сучасна версія знаменитого роману Мігеля Сервантеса.




У цих стінах батьки тікають від телекамери і старанно ховають своїх дітей. Бо, якщо знайомі впізнають, буде тавро на все життя.



Необхідно попереджати людей про те, що вони живуть в умовах інформаційної окупації, і про те, що їм потрібно навчитись боронитись, виробити техніку інформаційної безпеки та інформаційного самозахисту.