Чт, 2024-04-25, 20:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Компанія Google розпочала активну діяльність, спрямовану проти технологій Apple, які запатентовані компанією Motorola. Як відомо, у серпні 2011 року Google придбав Motorola Mobility за 12,5 млрд доларів.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-02-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Україні під час святкування або Дня Незалежності, або Різдва, а ще також на особисті свята: весілля та дні народження справжні українці, які є патріотами своєї країни, одягають вишиванку.



Три тижні залишилося до поєдинку чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка з претендентом на його титули французом Жаном-Марком Мормеком, але вже розкуплено близько 70% квитків.


Командування сил НАТО в Афганістані підтвердило, що військові помилково вбили групу дітей під час повітряного нальоту. Дітей вбито двома вибухами після того, як ті розвели вогонь під час випасу овець, щоб зігрітися в сильний снігопад.




19-річна тибетська черниця спалила себе в провінції Сичуань на південному заході Китаю. Служителька жіночого монастиря Сіва в префектурі Аба на кордоні Сичуань і Тибетського автономного району померла по дорозі в лікарню.


Адвокати колишнього виконувача обов’язків міністра оборони України Валерія Іващенка мають намір просити міжнародну медичну групу, яка прибула в Україну в понеділок для незалежного обстеження стану здоров'я екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, здійснити аналогічне комісійне обстеження їхнього підзахисного



Напередодні Женевського автосалону концерн BMW розсекретив зовнішність і характеристики давно очікуваних "емок" шостої серії. Машини отримали новий передній бампер, розширені колісні арки.



У США лікарі створюють свої спілки і відраховують туди гроші. З цього спільного казана і покривають потім багатомільйонні позови постраждалих пацієнтів. Ставка українського хірурга вищої категорії - 1850 гривень.



В Інтернеті з’явилися фото розкішного салону літака президента Віктора Януковича. Видання "Авіація України" опублікувало фото новенького літака Airbus А-319-115XCJ, побудованого у США.



Адміністрація Улан-Батора стурбована екологією околиць монгольської столиці, вони зайнялися поліпшенням екосистеми річки Туул. А ми знаємо, що кращий натуральний "інженер" - це бобер".



Європейські чиновники зафіксували відсутність прогресу в трьох напрямках: ухвалення закону, яким запроваджуються біометричні документи для виїзду за кордон, закону про створення окремого антикорупційного органу, затвердження Стратегії боротьби з дискримінацією в Україні та ухвалення окремого антидискримінаційного закону.


Франко-бельгійська чорно-біла стилізація під німе кіно 1920-х років "Артист" (The Artist) стала в неділю тріумфатором церемонії нагород Британської академії кіно- і телемистецтва (BAFTA), отримавши сім золотих масок, включаючи нагороду за найкращий фільм.



Представники Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) не відмовилися від участі в медичному обстеженні екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, але до України поки що не прибудуть.



14 лютого в Києві хмарно, сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -14...-16 градусів, удень -8...-10 градусів.



"Деякі групи хакерів пропонують свої послуги за гроші. Більшість їхніх клієнтів – це великі корпорації, банки, фінансові установи. Вони на замовлення зламують клієнтські бази, а компанії використовують інформацію проти суперників у своєму бізнесі", - розповів хакер.



З перемоги почала збірна Україна поєдинок першого раунду Кубка Девіса другої групи Євро-Африканської зони проти збірної Монако. Ілля Марченко у матчі-відкриття в трьох сетах переграв Бенджаміна Баллеро і приніс збірній України перше очко.



На думку Прохорова, Путін і його команда після 12 років перебування при владі не в змозі привнести свіжі ідеї. "Тиск вулиці такий, що вони будуть змушені реагувати. Але я вважаю, що найкраща відповідь на ці маніфестації - передати кермо влади комусь іншому", - заявив Прохоров.


Зустріч двох найпринциповіших суперників - київського "Динамо" і московського "Спартака" - відбулася в рамках підготовчого збору в іспанській Марбельї.




Уже прошла почти половина зимы, а это значит, что до периода отпусков осталось не так уже и много времени.



Коли країна порушує демократичні принципи, міжнародним організаціям, навіть суто фінансовим, стає нелегко таку державу підтримувати. Надто в умовах, коли багато інших країн намагаються отримати кредити МВФ.



Жизнь каждого человека на планете Земля часто складывается таким образом, что ему срочно нужен кредит.