Вт, 2024-04-23, 19:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Хорватія вступить у Європейський союз 1 липня 2013 року після завершення процесу ратифікації в 27 країнах ЄС договору про членство. На даний момент документ ратифікували Словаччина, Угорщина, Болгарія, Італія й Мальта.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



11 березня в Києві хмарно із проясненнями, сніг і мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +1...+3 градуси.



Кількість затриманих в Петербурзі в суботу, 10 березня, за спроби проведення неузгоджених акцій склала близько 60 осіб.На площі Повстання поліція затримала 10 учасників акції "За чесні вибори". Затримані планували пройти по Невському проспекту до Ісаакіївської площі.



Кожний бізнесмен завжди дуже добре дбає про свій імідж, а саме тому він мріє відкрити центральній офіс свого підприємства в центрі міста, а офісні крісла придбати найкращої якості.


Забіяку також оштрафували на 450 доларів і зобов'язали виплатити постраждалим понад дві тисячі доларів. А от українського депутата Дмитра Саламатіна, що побив п'ятьох колег у Раді, не тільки не оштрафували, але й зробили міністром оборони.






Вчені взяли проби землі й опалого листя у трьох районах префектури Фукусіма, розташованих за 20 - 32 кілометри на південь і північний захід від аварійної АЕС "Фукусіма-1". Вони виявили плутоній-241 у безпечних для людини концентраціях від 4,52 до 32,8 беккерелей на кілограм.




Транзитний центр в міжнародному аеропорту" Манас "виконує одну єдину місію і полягає вона в тому, щоб підтримувати процес стабілізації в Афганістані і не допустити там появлення притулків екстремістів. Це його призначення.



Стильный и деловой мужчина хорошо понимает, что его стиль одежды должен быть идеально гармоничным.




У третій день чемпіонату Європи з вільної боротьби у Белграді (Сербія) на вищу сходинку п'єдесталу піднялася українка Наталія Синишин . У фіналі вагової категорії до 55 кг львів'янка перемогла досвідчену Софію Матссон зі Швеції.




"Повернення тисячі вкладникам Ощадбанку СРСР - це просто популістський захід. Він сформульований таким чином, що ми взагалі збираємося віддати ці гроші населенню ... Цього ніколи не буде", - заявив Пасхавер.


Як очікується, обмін грецьких облігацій, що знаходяться в обігу згідно з грецьким правом, завершиться 12 березня, після чого Євросоюз і МВФ виділять країні перший транш 130-мільярдних кредитів, які частково підуть на виплати кредиторам по нових облігаціях і рекапіталізацію грецьких банків, які опинилися в числі основних потерпілих від реструктуризації суверенного боргу.