Чт, 2024-04-25, 12:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




ЄС для нас важливий не стільки як комфортабельний будинок, куди ми хочемо в’їхати, скільки як інструкція з будівництва власного комфортабельного будинку.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



12 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі мокрий сніг, удень місцями невеликий мокрий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -2...0 градусів, удень +2...+4 градуси.



В воскресенье, 11 марта, в Лондоне была предпринята попытка выстроить самую длинную в мире шеренгу невест – настолько длинную, чтобы этот белый "парад" был занесен в Книгу рекордов Гиннеса. Акция была приурочена к выходу первой части "Сумерки. Сага: Рассвет" на DVD.




Одна з найкращих легкоатлеток України Наталя Добринська виграла золоту медаль у багатоборстві на чемпіонаті світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях, що проходить у Стамбулі.



В Японії хвилиною мовчання вшанували сьогодні, 11 березня, через рік після трагедії, пам'ять жертв руйнівного землетрусу і цунамі, які спустошили північний схід країни. Хвилина мовчання була оголошена рівно о 14:46 за місцевим часом (о 7:46 за Києвом) - в цю саму хвилину рік тому Японією прокотився перший підземний поштовх.





Таке рішення міністерство прийняло після звернення до них націоналістичної громадської організації "Свобода" та грузинської діаспори.


Україні в питанні наближення до європейських стандартів треба брати приклад з Польщі і Туреччини. "Польська модель" зводиться до того, що держава декларує політику реформ за європейським зразком, мобілізує національний ресурс і проводить ці реформи, отримуючи на кожному з цих кроків щиру і щедру підтримку ЄС.




У Львові Український католицький університет пропонує вивчати тонкощі партизанських методів війни. Для студентів запровадили курс лекцій про тактику Української повстанської армії (УПА).



Многие юные парни часто представляют себя в роли космонавта, солдата, полицейского, киноактера или же звездой шоу-бизнеса первой величины, но есть и такие парни, которые не против превратиться в настоящего гангстера.



Україна розглядає варіант реверсного використання частини газотранспортної системи, що дозволить імпортувати в Україну газ по трубопроводах не тільки з Росії, але і з Євросоюзу. Такі заходи дозволять знизити ціну імпортного газу на вітчизняному ринку.



Новоолексіївка - єдина станція Придніпровської залізниці на території Херсонської області. За рік через неї проходить майже 90 тисяч пасажирів. Звістка про скасування зупинок половини пасажирських потягів зчинила паніку по всьому Азовському узбережжю.



18-20 червня 2011 року в Українi вперше за останні 10 років відбувся офіційний візит глави КНР - чинного лідера Ху Цзіньтао. За підсумками зустрічі з президентом Віктором Януковичем були підписані українсько-китайські угоди в економічній та інвестиційних сферах на суму 3,5 мільярда доларів.