Чт, 2024-04-18, 06:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Памятник архитектуры «Ласточкино гнездо» признан самым популярным туристическим объектом Украины.

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Система має забезпечити надання допомоги у ситуації, що загрожує здоров'ю, життю, майну або навколишньому природному середовищу, громадському порядку, в інших небезпечних ситуаціях.


Поштовхом до проведення масового заходу став той факт, що двох з трьох підозрюваних в цьому жахливому злочині спочатку затримали, а опісля відпустили під підписку про невиїзд. Обурені миколаївці зібралися для того, щоб вимагати ретельного і справедливого розслідування.




"Заява Державної пенітенціарної служби про те, що Юлія Тимошенко начебто вимагає лікування у Німеччині - відверта брехня та провокація", - заявив Власенко.



14 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий дощ із мокрим снігом, удень без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +3...+5 градусів.



Вищий адміністративний суд 13 березня скасував рішення судів нижчих інстанцій про заборону будівництва на Пейзажній алеї в Києві.





Міністри фінансів країн єврозони - Єврогрупа - ухвалили політичне рішення запустити програму надання Греції другого траншу фінансової допомоги. Йдеться про надання республіці 130 млрд євро для подолання боргової кризи.



Поєдинок 23 туру чемпіонату України з футболу між київським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром", який відбудеться 18 березня на НСК "Олімпійський", встановить рекорд. Вперше, матч першості країни будуть висвітлювати за допомогою одразу 19 телекамер.





Представники Книги рекордів України у цей день і зафіксували рекорд. Букет загалом складався з 2501 квітки, серед яких були троянди, хризантеми та лілії.




Україна має намiр брати участь у питаннях облаштування газових родовищ, запропонувати своє обладнання i труби, також готовi розглянути будь-якi  пропозицiї, якi є  прийнятними в планi транспортування i будiвництва газопроводiв.



Щойно зима разом із снігом і холодами відступила, а весна вже тішить усіх сонячною і теплою погодою, багато українців вирішують відправитися у мандрівку своєю країною.



Тепер з приводу податку на багатство. Вони вирішили обкладати туфлі з крокодилячої шкіри. Це і прокурори, які все життя на держслужбі? Прокурори можуть сказати: а мені бабуся залишила у спадок перед революцією. І все. Теорія повинна підтверджуватися практикою. Тут цього немає.



В наше время многие мужчины и женщины, которые многого добились в своей жизни, но за это время успели и состариться, задают себе один очень важный для них вопрос - как стать молодой или молодым?



Угоду про асоціацію Україна-ЄС буде парафовано протягом березня, а її підписання - "десь восени, якщо ситуація в Україні зміниться". Проте в ЄС підкреслювали, що вимоги ЄС до України - зокрема, відмовитися від практики виборчого правосуддя - все одно залишаються чинними.



Очень часто многие жители Российской Федерации уделяют много времени путешествиям по загранице, они любуются прелестями чужих стран, восхищаются их культурой и архитектурой.



Міністри фінансів країн єврогрупи нині можуть трохи розслабитися. Апогей грецької кризи, як видається, вже позаду.

Подушка для беременных

 

Каждая женщина мечтает родить ребенка, хотя беременность для многих очень большое испытание.





12 березня оприлюднено звіт Європейського комітету Ради Європи щодо запобігання тортурам і жорстокому поводженню, присвячений дотриманню прав ув'язнених в київському і харківському слідчих ізоляторах.