Пт, 2024-04-19, 23:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Авиадиспетчеры потеряли в четверг во второй половине дня контакт с норвежским военно-транспортным самолетом Hercules C-130J, направлявшимся из Норвегии в Швецию.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


О том, что уже на протяжении нескольких десятков лет были сконструированы и функционируют различные солнечных электростанции, автомобили, ездящие по нашим дорогам, солнечных вышек известно всем нам.


В Германии под пятой оператора погиб двухнедельный безухий кролик по кличке Тиль, родившийся в зоопарке в восточной Германии.




Иногда в жизни практически каждого человека случаются такие ситуации, что он сталкивается с необходимостью достать какие-нибудь вещи или услуги, которыми он ранее не занимался.




Прихильники опозиції з Вільної сирійської армії оголосили, що захопили в полон армійського генерала і готові його обміняти на своїх соратників.


Німецький виробник Volkswagen у 2013 році запропонує клієнтам "народний" автомобіль з електричною силовою установкою. Електричну версію Volkswagen Golf побудують на базі моделі сьомого покоління, чия світова прем'єра відбудеться в рамках вересневого Паризького автосалону.




Як повідомляється, суму за послуги майбутні члени комісії називали самі - від 10 до 25 тисяч гривень за "закриті очі" на порушення або за безпосередню участь у махінаціях на виборах.


Донецьк представив новий промоційний ролик до майбутнього Євро-2012. Роботу вже встигли презентувати світовій громадськості на Міжнародній туристичній біржі (ITB) у Берліні.




Отступившие морозы и начало весны являются хорошим признаком того, что наступило лучшее время, чтобы возобновить свое прошлогоднее строительство.


У британському графстві Суррей маленька миша, яку упіймав кіт на кличку Пого, лишилася живою і навіть потоваришувала зі своїм ворогом.




В наше время некоторые люди пытаются узнать множество вещей, которые ранее для них были загадкой или же были неизвестными.



Актриса Шарлиз Терон стала матерью: она усыновила мальчика по имени Джексон. Представитель актрисы сообщил прессе информацию о самом факте усыновления, добавив, что Шарлиз стала "гордой матерью здорового малыша".



32-летний Джек Фроуз из Аляски в июне 2011 года скончался от аритмии. Через пять месяцев после его смерти близкие Фроуза начали получать электронные письма с его обратным адресом.


Телеканал HBO объявил о завершении съемок сериала "Фарт" с Дастином Хоффманом и Ником Нолти в главных ролях: в ходе работы над сериалом, посвященным лошадиным скачкам и тотализатору, уже погибли три лошади.




Один з найвідоміших і найбільш мальовничих грецьких островів Санторіні, відомий також як Тіра, може бути знищений внаслідок сильного виверження підводного вулкана.


Рада Блоку Юлії Тимошенко виключила Українську соціал-демократичну партію, яку очолює Наталія Королевська, зі складу БЮТ. Про це заявили в центральному штабі блоку.




16 березня в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень +3...+5 градусів.



У Москві продемократичні вуличні акції видихаються, але політичне пробудження країни не перервалося - воно просто перетікає в інші форми.  На наступному етапі, можливо, почнуть відігравати важливу роль російські регіони.




Відомий американський проповідник Гарольд Кемпінг нарешті зізнався, що не знає, коли насправді настане кінець світу. Він пообіцяв, що більше не буде робити таких прогнозів.




Супруга президента в то время, как в Сирии ежедневно службами безопасности уничтожались десятки мирных жителей, тратила огромные деньги на дизайнерскую одежду и мебель.




У річницю початку сирійської революції акції солідарності з сирійським народом проходять в США, Великобританії, Франції, Австралії, Новій Зеландії і багатьох інших країнах світу.



У рейтингу продовжують домінувати американські вузи, їх у сотні 44. На другому місці британські, які зменшили свою присутність у підсумковій таблиці на два університети в порівнянні з минулим роком і зараз представлені десятьма закладами.

Інтернет - найкращий помічник сучасної людини

 

В наш динамічний час багато людей намагаються зробити своє життя більш простим, але і яскравим.





На початку сирної війни з Росією його відомство доправило на закордонне тестування зразки сирів трьох виробників - Пирятинського й Менського сирзаводів та підприємства "Гадячсир". За словами Бісюка, експертиза підтвердила: ці сири якісні і не містять рослинних олій.



Перший в Україні стаціонарний музей шоколаду відкриється 20 березня на центральній площі старого Львова - площі Ринок. Урочиста церемонія пройде за підтримки ініціаторів проекту - Львівського історичного музею та Львівської міської ради.