Ср, 2024-04-24, 04:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


NASA випустило відео про еволюцію Місяця на честь святкування 1000-го дня перебування на орбіті зонда Lunar Reconnaisssance Orbiter .

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-03-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У п'ятницю, 16 березня, у Парижі відкрився Міжнародний книжковий салон, головна книжкова виставка Франції, яка цього року проводиться 32-й раз. У ньому вперше бере участь Україна.




Активним захисником і пропагандистом вирощування та вживання листя коки в натуральному вигляді є президент країни Ево Моралес.




17 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі близько 0 градусів, удень +11...+13 градусів.



"Сьогодні Європейський суд з прав людини виніс припис у рамках 39-го регламенту європейського суду. Ним державу Україна зобов'язано проводити лікування Юлії Тимошенко в стаціонарі спеціалізованого медичного закладу", - сказав Власенко.


За весь період, від надходження першої заяви і до 31 грудня 2010 року, до Європейського суду надійшло 30 тис 738 заяв проти України. У 2010 року з-поміж 109 справ, розглянутих Європейським судом з прав людини за заявами громадян України, лише в одній не було знайдено порушень.




Поліція Норвегії вперше визнала, що занадто повільно відреагувала на повідомлення про стрілянину на острові Утейа, де влітку минулого року загинули учасники молодіжного табору.



Уряд Японії вважає, що запуск супутника в КНДР буде порушенням резолюції Ради Безпеки ООН, яка забороняє Пхеньяну випробовування ракет великої дальності. Про це повідомив сьогодні журналістам офіційний представник японського МЗС.



Села (де сталося вбивство) розташовані на відстані півтора кілометри від американської військової бази. Ми переконані, що один солдат не зміг би вбити й поранити так багато людей у двох населених пунктах одночасно всього за годину.



В несанкціонованій акції протесту, за різними оцінками, взяли участь від 5 до 7 тис школярів і студентів. Демонстранти спробували пробитися через кордони до міністерства освіти, після чого поліція застосувала сльозогінний газ і водомети.


У 2012 році церемонія вручення премій Американської кіноакадемії також пройшла в останню неділю зими - 26 лютого. "Оскар" в номінації "Найкращий фільм" отримала стрічка Мішеля Хазанавічюса "Артист". Ця картина претендувала аж на десять "Оскарів" і в результаті отримала п'ять з них.






У ході демократичного повстання в Ірані 2009 року, "арабської весни" 2011-го та вуличних походів у Москві взимку 2011-2012-го народ піднімається проти влади "шахраїв і брехунів", що ґрунтується на насильстві.



Твердження, зроблені паном Ківаловим в українській пресі, є грубим викривленням того, що я насправді сказав. А саме: звертаючись до Комітету з юридичних справ та прав людини Парламентської Асамблеї Ради Європи 11 [12] березня 2012 року, я послався на звіти GRECO.


Росія не довіряє результатам незалежної закордонної експертизи, яка не виявила пальмової олії в українських сирах.



Янукович в понедельник прибывает в Москву: официально - на заседание межгосударственного совета Евразийского экономического сообщества.



Жизнь современного человека очень насыщенна и стремительна. Порой не хватает времени на самые простые вещи.


Верховний представник Євросоюзу із зовнішньої політики Кетрін Ештон у четвер рекомендувала країнам ЄС протягом тижня повернути у Бєларусь відкликаних звідти раніше послів.



У сімферопольському мікрорайоні Кам'янка близько 7 ранку 15 березня на вулиці місцеві жителі знайшли оголену жінку, тіло якої було повністю покусане собаками.



Четверо друзів, які не збирались платити за випите, пішли з ресторану майже непоміченими, стрибнувши один за одним з 55 поверху будівлі.