Пт, 2024-04-19, 20:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Площадка перед входом в московский телецентр Останкино стала в воскресенье местом протеста против политики телеканала НТВ, выпустившего в эфир фильм "Анатомия оппозиции", который на канале называют документальным, а наблюдатели - пропагандистским и изобилующим лживыми утверждениями.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Після всього того, що відбувається, вибори - це останній тест для України. Одні кажуть: аж до введення санкцій, інші говорять так: ні, жодних санкцій не буде, ми просто забудемо про Україну, що така існує. Живіть собі, як хочете.



"Влада буде робити махінації з розподілом округів, влада хоче змінити виборчий закон, а ще більше влада хоче розколу опозиції", - зазначив Наливайченко. На його переконання, єдність опозиції - це єдиний шанс подолати окупаційний режим.




Загалом за підписання договору довгострокової оренди приміщення площею 2300 квадратних метри, що знаходиться у центрі столиці і належить інституту, директор вимагав 11,5 мільйонів доларів США.




Репортер програми "Козирне життя" Тетяна Третяк, репортер програми "Максимум в Україні" Руслан Тарасов та оператор телеканалу Артур Пудак завершили зйомки на вечірці "Ello Party", куди були запрошені організаторами.




Як розповів начальник відділу хронічних хвороб Управління з профілактики і контролю захворювань Міністерства охорони здоров'я Китаю У Лян'ю, "захворювання з обміну речовин стають головним вбивцею жителів міст, які страждають на ожиріння".




Щонайменше 16 осіб постраждали сьогодні, 17 березня, в результаті аварії автобуса, що перевозив юнацьку команду спортивного клубу в центральній Польщі. 14 людей постраждали в результаті аварії за участю туристичного автобуса, яка сталася 17 березня на заході Франції, в околицях міста Кемпер.





Українка Віта Семеренко виграла другу медаль на етапі Кубка світу з біатлону, який проходить у російському Ханти-Мансійську.



Американський виробник автомобілів Ford вимушений буде виплатити Румунії штрафні санкції в розмірі 14 мільйонів євро. Штраф винесено за недотримання приватизаційного контракту, підписаного в 2007 році між американським інвестором і автокомбінатом в місті Крайова.




Суд Ріо-де-Жанейро в суботу заборонив виїзд з країни 17 керівникам місцевих відділень корпорацій Chevron і Transocean у справі про розлив нафти на бразильському шельфі.


Если вы решили иммигрировать с Украины, а больше всего вас, как новое место жительства устраивает Канада форум обязательно нужно для начала почитать.


23 березня о 16.00 в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається ювілейна виставка творів народного художника України.



Кризисный центр МИД Италии подтвердил факт похищения двух итальянских граждан в индийском штате Орисса на востоке страны.





Весна — это не только период пробуждения природы от зимней спячки, но также и лучшее время возобновлять не законченное в прошлом году строительство.


Заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко хоче її очолити. На питання, чи хоче він стати лідером Партії регіонів, Тігіпко відповів: "Чому ні? Однозначно".



Після повернення з Куби президент Венесуели Уго Чавес заспівав для сотень своїх прихильників, що зібралися поряд з президентським палацом Мірафлорес в Каракасі.





Весна — это тот период года, когда природа оживает, а вместе с ней настроение улучшается и у людей. Именно поэтому многие украинцы в эти дни, а особенно это относится к женщинам, пытаются заняться обустройством и обновлением интерьера своего жилища.


Шведская полиция прекратила операцию по поиску экипажа потерпевшего крушение на севере Швеции норвежского военного грузового самолета после того, как на месте его падения были обнаружены части человеческих тел,




В наше время перед каждым быстро развивающимся предприятием рано или поздно встает вопрос о расширении офисных или производственных помещений.


Ірландія з небувалим розмахом святкує своє національне свято - День Святого Патрика. По всьому острову проходять масові гуляння і марші.



Іван Дем'янюк помер у віці 91 року, повідомляють німецькі ЗМІ. Дем'янюк помер у будинку для людей похилого віку в Баварії.